AcasăPoliticaBuzatu îi face concurență lui Dîncu: candideză la șefia Consiliului Național al...

Buzatu îi face concurență lui Dîncu: candideză la șefia Consiliului Național al PSD

Încă un anunț sonor vine, de această dată luni, din tabăra social-democraților.

După ce săptămâna trecută, în contextul desfășurării Comitetului Executiv al PSD-ului, se aflase că sociologul Vasile Dîncu a fost propus de către Marcel Ciolacu pentru a prelua postura de președinte interimar al Consiliului Național al Partidului Social Democrat, mai nou se știe că liderul PSD Vaslui a decis să îi facă, practic, concurență.

Mai exact, să intre în cursa pentru funcția de lider al Consiliului Național, în cadrul Congresului PSD ce ar urma să aibă loc pe finalul acestei luni. „Eu, personal, cred că metoda aceasta nu e o metodă de succes în ce priveşte alegerea unor personalităţi în structurile de conducere ale PSD. Trebuie să stimulăm cadrul democratic, să deschidem, pentru cei care doresc, această uşă a candidaturilor, astfel membrii PSD, participanţii la congres, să îi poată alege pe cei pe care îi doresc. (…) Eu cred că ultima perioadă de timp a fost marcată de confuzie şi cred că şi din punctul acesta de vedere candidaţilor, atât pentru funcţia de preşedinte, de vicepreşedinţi, de preşedinte al Consiliului Naţional, trebuie să li se permită să prezinte, în cadrul congresului, proiectele, programul, viziunea lor, despre evoluţia în următorii ani ai PSD”, a declarat Dumitru Buzatu, pentru Agerpres, preluat de digi24.ro.

Mai mult, liderul PSD Vaslui nu a ascuns nici faptul că nu prea vede cu ochi buni o anumită strategie pe care a întrezărit-o la nivel de CEx. „Nu sunt idei prea fericite cele care bântuie astăzi în Comitetul Executiv al PSD, repede – repede înainte, să cooptăm fel de fel de persoane al căror trecut a fost marcat de anumite evenimente în care s-a evidenţiat o atitudine împotriva PSD”, a completat Buzatu.

sursa foto: europafm.ro

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger