AcasăPoliticaBurduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De...

Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”

sursa foto: Facebook/Sebastian Burduja

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a anunțat că depune plângere penală. Totul, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale. „De cine le este frică nu vor scăpa”, susține candidatul liberal în cursa alectorală pentru fotoliul de primar general, la alegerile din vară.

„De cine le este frică nu vor scăpa. Un bucureștean revoltat mi-a trimis aceste poze. Dincolo de actul de vandalism de prost gust, e un semn bun că deranjăm. Deranjăm pentru că alegem să spunem mereu adevărul.

Deranjăm pentru că vorbim pe cifre, argumente și soluții. Deranjăm pentru că cerem dezbateri, din respect pentru bucureșteni”, a transmis Sebastian Burduja, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, marți seară, în dreptul a două fotografii cu panourile deteriorate.

Burduja: „Camerele de supraveghere din zonă au surprins făptuitorii”

„Nu credeam că, în Bucureștiul anului 2024, voi mai vedea afișe electorale rupte, pline cu înjurături și semne obscene, care nu fac cinste nici competiției electorale democratice, nici așteptărilor pe care bucureștenii le au de la politicienii lor”, a mai scris Burduja, liderul PNL București.

Burduja a mai anunțat că a formulat o plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, pe care o va depune la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1 București. „Camerele de supraveghere din zonă au surprins făptuitorii, astfel că tragerea lor la răspundere penală este doar o chestiune de timp.

Am cerut o campanie electorală corectă pentru bucureșteni. Am cerut echipei de campanie respect față de toți ceilalți contracandidați. Am cerut și cer un București CIVILIZAT. Indiferent cât vom deranja pe unii și pe alții, mesajul va rămâne același: SCHIMBĂM BUCUREȘTIUL”, a mai transmis Sebastian Burduja.

 

author avatar
Andrei Coman
167 afisari

6 COMENTARII

  1. Ne-am saturat de minciunile liberale, sunteți niște incompetenți, impotenți și indolenți, va leagă doar furtul

  2. „De cine le este frică nu vor scăpa” Da Burdujel ! Era unu’ cu trotineta care le-a taiat si a fugit. Dispari bah fiu de securist hot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger