AcasăPoliticaBurduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl...

Burduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”: „Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ”

sursa foto: Facebook/Sebastian Burduja

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a făcut marți un apel către bucureșteni. El le cere locuitorilor Capitalei să îi trimită poze cu toate locurile pe care le văd în oraș și care nu arată așa cum ar trebui „să arate fața unei capitale europene a secolului XXI”. „Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă” – transmite Burduja.

Candidatul PNL în cursa electorală din vară, pentru fotoliul de primar general al Bucureștilor, face referire la spusele actualului edil al Capitalei.

Și dă de înțeles că are de gând să-i ducă lui Nicușor Dan pozele promite de la locuitorii Capitalei. Nu de alta, dar să vadă și actualul edil general „Bucureștiul de care fuge”.

„Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat”

„Tuturor bucureștenilor, din toate colțurile orașului. Haideți să îi arătăm primarului Nicușor Dan Bucureștiul de care fuge.

Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoștință de străzile desfundate din cartierele bucureștene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei București, de lipsa de siguranță cu care se confruntă zilnic copiii și femeile în acest oraș.

Vă invit, așadar, să trimiteți fotografii, ca răspuns la această postare, în mesaj privat, cu toate locurile pe care le vedeți în orașul nostru și care nu arată așa cum ar trebui să arate fața unei capitale europene a secolului XXI”, a transmis Sebastian Burduja, marți, 7 mai, pe pagina sa de Facebook.

Burduja: Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ

Candidatul PNL la alegerile locale din iunie, pentru fotoliul de primar general în București, a anunțat și ce se va întâmpla cu fotografiile pe care ar urma să le primească de la bucureșteni.

„Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă și el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureștiul!

Vom strânge toate aceste fotografii și le vom duce la Nicușor Dan la Primăria Capitalei!”, încheie Sebastian Burduja.

author avatar
Andrei Coman
145 afisari

5 COMENTARII

  1. Burduja, cum e sa-ti moara fiica in Franta inecata in piscina socrilor si tu sa ”protestezi” in Bucuresti de 10 august si sa nu asisti la inmormantare , mizerie de om?

  2. Au susținut PNL iști tai un om cinstit acum 4 ani .Atât de inteligent esti ,că probabil erai și tu printre ei. Tu ,cel mai capabil nu o sa iei nici 5 % și probabil o sa o votezi pe firea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger