AcasăPoliticaGorghiu, atac la Ciolacu pe tema bugetului paralel: ”Vă descurcați mai bine...

Gorghiu, atac la Ciolacu pe tema bugetului paralel: ”Vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea”

Bugetul paralel, prilej de atac la ”ecologistul” Ciolacu, cu trimitere la ”barca lui Dragnea” (sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu)

Senatoarea Alina Gorghiu, fost co-președinte al PNL-ului, îl săgetează pe liderul social-democrat, după ce de la vârful principalei formațiuni de opoziție s-a anunțat că miercuri va fi făcut publică alternativa la proiectul de buget pentru acest an.

”Marcel Ciolacu, un ecologist, face buget paralel. Hai să ne uităm la bugetele pesediștilor, care erau paralele cu interesele românilor. La începutul fiecărui an făceau bugete supradimensionate, iar la rectificările bugetare ajungeau să taie bani de la Educație, de la Sănătate, de la Infrastructură (doar nu avem nevoie de școli, spitale, autostrăzi, nu?). Concluzia e simplă: bugetele PSD nu au fost în stare să aducă bunăstare românilor!”, susține Gorghiu, într-un mesaj postat miercuri pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu

Adresându-i-se direct liderului PSD, liberala a readus în atenție – atașând și o fotografie considerată relevantă pentru mesajul său – un episod în care actualul lider al formațiunii social-democrate a fost la pescuit, anii trecuți, cu fostul președinte al Partidului Social Democrat. ”Domnule Ciolacu, nu vreți să lăsați profesioniștii din Guvernul Cîțu să se ocupe de finanțele țării și alte treburi serioase? Că dvs vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea”, i-a transmis Gorghiu numărului 1 în cadrul PSD-ului.

Ciolacu: Este o abordare greșită

În cursul zilei precedente, Marcel Ciolacu a ieșit la declarații, după întrevedere cu liderii sindicali, pe tema bugetului. ”Toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 și de această propunere de buget de austeritate a actualului Guvern, a domnului prim-ministru Cîțu Florin, fostul ministru de Finanțe.

Este o abordare greșită (…). Vom încerca în Parlament să facem modificările la bugetul de stat și să venim cu amendamentele propuse de noi. Rămâne o majoritate nu consistentă, una fragilă în Parlament și sperăm chiar și din arcul guvernamental să găsim corespondență și susținere în propunerile noastre”, a susținut Ciolacu, marți, în fața presei.

PSD: Vom arăta că este posibil să crești veniturile angajaților și pensiile vârstnicilor

De altfel, încă de joia trecută social-democrații anunțat intenția de a prezenta o alternativă la bugetul pe acest an. ”Bugetul României pe 2021 trebuie să fie despre oameni, nu despre cifre!

Dreapta nu poate promova în continuare #austeritatea, când un pensionar trăiește în medie cu 1400 de lei, deși statul român a stabilit că minimul pentru un trai decent este 1733 de lei pe lună!

#PSD va prezenta pe 27 ianuarie alternativa sa de buget național: vom arăta că este posibil să crești veniturile angajaților și pensiile vârstnicilor, respectând chiar deficitul prevăzut de Guvernul Cîțu!

Noi propunem un Buget pentru #Dezvoltare, nu un Buget pentru Înghețare – așa cum vor apostolii austerității din PNL și USR!”, s-a transmis prin intermediul unui mesaj, via Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
257 afisari

3 COMENTARII

  1. Mincinoasa de serviciu!Nu ti e rusine sa minti tante!In 13 luni ati distrus tara si ati amanetat viitorul copiilor ,nerusinat o

  2. nu are nici o jena sa minta cand realitatea ii arata ca s au imprumutat cat zece de dragnea si nu au facut nimic!!!!!!

  3. Cica,, specialistii nostri”!Vai de capu’tau cu specialistii tai Cu drogatul CATZU si betivul Sika ,,Cu vaslele la barca lui Dragnea”Dragnea este erou national A fost inchis pentru ca voia sa interzica exportul de busteni ,voia ca bancile sa nu i mai jecmaneasca pe romani , voia ca multinationalele sa nu si externeze profitul cerand bani de la statul romanVoi ce sunteti ?Tradatori de tara si criminali Si ma rog ..cine vorbeste 😮 curva Mi e scarba de tine bai stoarfa care ai distrus casnicii si ai lasat copii cu familii dezbinate bai japitza

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger