AcasăPoliticaBugetarii, obligați să se vaccineze! Florin Cîțu: „Este varianta pe care eu...

Bugetarii, obligați să se vaccineze! Florin Cîțu: „Este varianta pe care eu o voi propune”

Florin CituBugetarii, obligați să se vaccineze! Florin Cîțu: „Este varianta pe care eu o voi propune”

Premierul Florin Cîţu spune că toți angajaţii din sistemul public care intră în contact cu cetăţenii ar trebui să fie vaccinați sau testați pentru COVID-19.

A făcut această declarație la Botoşani unde prezină, în faţa Colegiului Director al PNL, moţiunea cu care candidează la conducerea partidului.

„Cred că nu doar personalul medical, dar şi personalul din învăţământ şi personalul din MAI, MApN, angajaţii care lucrează pentru Guvern ar trebui ca toţi să fie vaccinaţi sau să fie testaţi”, a declarat premierul la Botoșani, după ce a fost întrebat ce se întâmplă cu personalul medical care nu a fost vaccinat.

Cîțu a adăugat că va propune în coaliţia de guvernare vaccinarea sau testarea aparatului de stat. „Este varianta pe care eu o voi propune, voi vedea în funcţie de discuţiile cu specialiştii care o să fie varianta aprobată, vom discuta şi în coaliţie. Dar eu cred că acolo unde intrăm în contact cu cetăţenii, trebuie să fim responsabili”, a spus Florin Cîţu.

Premierul, despre pașaportul Covi în mall-uri

Premierul a fost întrebat sâmbătă, și dacă va fi necesar paşaportul COVID în mall-uri, în weekend. „Ne gândim şi la această soluţie. Eu nu sunt adeptul discriminărilor, dar acel paşaport include mai multe variante: persoane vaccinate, persoane testate, persoane care au trecut prin boală. Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall.

Am avut mall-urile deschise anul trecut când nu aveam vaccin şi ele erau deschise. Ar fi hilar şi ridicol să le închidem acum când avem această soluţie, vaccinul. Nu văd această soluţie niciodată”, a afirmat Florin Cîţu.

author avatar
Andreea Vlad
811 afisari

11 COMENTARII

  1. Fără penali, puşcăriabili si puscariaşi în funcții publice! Nu aşa era lozinca? Ironia sorții.
    La anul după ce toți îsi vor fi terminat mizeria construită cu o trudă imbecilă împotriva poporului sărac si sărăcit de măsurile genocidare luate de voi pe toate planurile si aplicate din desconsiderare față de toți cetățenii, voi toți cei care sunteți parte a grupului care decideți acum, veți suferi prăbusirea accelerată în sondaje. Nu este glumă! Este opera
    voastră! Priviți-vă în oglindă, dormiți liniștiți! Cetățenii vor avea grijă să vă steargă urmele din istoria politică a țării. Stiu, pare imposibil si totuși aşa se va întâmpla. Ceea ce semănați, asta veți culege!

  2. Ce ba caCitule bugetarii sunt sclavii tai? Ai băgat de seama ca sunt mulți și-ți poți face cu ei planul la „vaccinare” cerut de mUE. Cine ma-ta ți-a spus ție ca serul ala experimental este „vaccin”? Dacă e vaccin de ce luați consimțământul fraierilor care se înțeapă? ca la virusul gripal obișnuit nu se face asa ceva. Când se va descoperi adevărul la ce faceți voi, cine crezi ca o sa te scape? Oculta al cărei sclavete ești!

    • cand anul trecut se scria in National despre pasaportul Covid, sareau guvernantii ca arsi, ca nu vor fi discriminari.
      Acum probabil ca vor fi dati in judecata.
      Si n au ambitie bugetarii daca nu vor baga si art.16 din Legea contnciosului adm.

    • Viermii bugetari trebuie toți injectați!!!! Pînă se termină dozele!!!! UNUL SĂ NU SCAPE!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bai Matule, bai tampitule, te-ai trezit sin somn, sau cum, iar ai tras ceva praf pe nas, bai putoare bugetara de lux ? 🙂 Inteapa-i bai pe toti sclavii tai bugetari in cap de 5 ori macar, unul sa nu scape, vream sa fie ca in Koreea de Nord, un stat frumos esuat din toate punctele de vedere, asa trebuie sa fie sin in Bukalsitan, bai trepadusule de 6 lei si 66 de bani !! Baga seruri experimentale in toti scalvetii tai cobai din aparatul de stat, pana toti o sa dea coltul, o sa ne faci o mare favoare sa stii, abi agariciule de premier de carton !! 🙂

  4. Dar auxi, bai Matule, tu ai vazut de diktatura nazista frumoasa si pufoasa se contureaza chiar acum in Australia si Noua Zeelanda, aia e treaba serioasa, nu ce faceti voi prin Europa, o sa iasa macel oricum, ca sa stai si tu linistit, cu cat impingeti oamenii la zid tot mai mult, cu atat mai urat se va termina toata Plandemia voastra de rahat !! Zii, bai, comediantule de carton, unde au disparut toate racelile, gripele si pneumoniile ? Numai DIVOQ-ul vostru de kakat mai exista, nu, bai criminalule ? Omule, sper sa ai TAB-ul pregatit, ca vine razboiul, si o sa iti puna romanasii tai pielea pe bat, si nu numai tie, ci la toti tradatorii de neam romanesc, bai vandutule de tara si colonie !! Si nu uita sa ii zici si la Arahat musulmanule ala ne-credincios DIVOQ Macht Frei, bai arianule esential pur si alb 🙂

  5. Doar Pfizer e aprobat oficial în SUA de FDA.
    Restul pseudovaccinurilor au aprobare doar de urgență..Despre ce oblig vorbim?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger