AcasăPoliticaBucureşti, 2020. Spitale fără căldură, în plină pandemie. Nicuşor Dan, în război...

Bucureşti, 2020. Spitale fără căldură, în plină pandemie. Nicuşor Dan, în război şi cu Adrian Streinu Cercel

Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” şi Spitalul Colentina, ambele din Bucureşti, au rămas fără căldură, în luna decembrie şi, acelaşi timp, în plină pandemie.

Noul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan, în loc să rezolve situaţia, a căutat vinovaţi în stânga şi-n dreapta. Aşa cum ne-am învăţat în ultimii 30 de ani, noua administraţie a dat vina pe „greaua moştenire”.

Nicuşor Dan susţine că cele două instituţii sanitare „au rămas fără căldură din cauza Gabrielei Firea căreia „fiindu-i frică să facă intervenții în campania electorală, a lăsat rețeaua să se deterioreze”.

Primarul Capitalei a dat vina şi pe Adrian Streinu Cercel

Despre problema de ieri din spitalele Matei Balș și Colentina, unde căldura a fost întreruptă peste zi și a revenit azi-noapte. Punctual, ziua de ieri. Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră, pentru că directorul medical, prevenit de anunț, a utilizat aerul condiționat și caloriferele electrice.

În schimb, managerul Spitalului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, deși prevenit cu o zi înainte, nu a făcut nimic și a constatat seara că este frig„, a postat Dan pe Facebook.

Dan spune că administraţia Firea a fost avertizată

Problema generală. În această iarnă, rețeaua de conducte pleacă cu așa de multe găuri, că intervențiile sunt inevitabile. Dacă nu sunt făcute, se atinge limita maximă de apă de adaos, presiunea scade și centralele se opresc automat.

Vina uriașă aparține administrației PSD Firea care toata vara, nealocând bani și fiindu-i frică să facă intervenții în campania electorală, a lăsat rețeaua să se deterioreze. Au fost zeci de apeluri din partea Elcen, că necesarul de apă de adaos este aproape de limita maximă, de 3 ori mai mare decât în 2016, fără vreun răspuns din partea administrației PSD Firea.

Dar despre această problemă voi vorbi curând și cu grupurile consilierilor generali, pentru că vreau să discutăm numirea noului Consiliu de Administrație al Termoenergetica”, a mai precizat Nicuşor Dan.

author avatar
Andrei Ștefan
501 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai Plicusoare, ai zis ca faci ca dregi, pana acum doar semne de incapacitate manageriala evidente
    Sau doar ….sa culegem spaga, fii cinstit Plicusoare !

  2. Da ba vorba lui Iliescu știi tu care drumul măcar la căldură bolnavilor ca asa te ai lăudat pt voturi ca o sa fie căldură pt toți naivii de bucureșteni!!! Măcar atât ca în rest o sa tragi multe obloane!!!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri