AcasăPoliticaBucureştenii s-au răzvrătit contra lui Nicuşor Dan! Este ŞOC ce au făcut...

Bucureştenii s-au răzvrătit contra lui Nicuşor Dan! Este ŞOC ce au făcut ca să-l dea afară! (VIDEO)

nicusor danBucureştenii s-au răzvrătit contra lui Nicuşor Dan! Este ŞOC ce au făcut ca să-l dea afară!

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a demarat, în luna iunie, procedura de strângere de semnături pentru demitere a lui Nicușor Dan de la conducerea Primăriei Municipiului București. Acțiunea a fost validată de Biroul Executiv al PPU (social liberal), în ședința din 7 iunie.

Până în acest moment, aproape 30.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea edilului Nicuşor Dan. Oamenii îl acuză e faptul că nu a avut niciun rezultat de la începutul mandatului şi până în acest moment.

Umaniştii, în frunte cu vicepreşedintele Ramona Ioana Bruynseels străbate la pas tot Bucureştiul pentru a vorbi cu oamenii pe acest subiect.

De ce îl vor demis pe Nicuşor Dan?

Bucureştenii sunt nemulţumiţi de activitatea edilului Nicuşor Dan, au semnat pentru demiterea acestuia, pe listele adude de umanişti.

Trebuie să scăpăm de orice personaj care nu reuşeşte lucruri pe care bucureştenii le aşteptă şi mai ales pe care bucureştenii le-a promis. Trebuie să terminăm cu incompetenţa şi cu tolerenţa incompetenţei în administraţia publică”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Locuitorii Capitalei consideră că Nicuşor Dan nu are calităţile necesare pentru a ocupa funcţia de primar.

Dan ajută la concedierea lui Clotilde Armand

Dan Tudorache (PSD) i-a mulțumit în direct lui Nicușor Dan pentru că, de luni, în Sectorul 1, vor fi 27 de locații în care se vor strânge semnături pentru referendumul care ar putea duce la demiterea lui Clotilde Armand.

Întrebat ce a aflat de la cetățeni că-i nemulțumește, Dan Tudorache a spus: „Tot: gunoiul, șobolanii, părinții se plâng de bursele întârziate. Eu cred că, începând de luni, părinții vor fi nemulțumiți și de cum arată școlile. Nu s-a investit niciun leu în acest an”.

author avatar
Andrei Ștefan