AcasăPoliticaBucureştenii nici nu vor să mai audă de Nicuşor Dan! Un sondaj...

Bucureştenii nici nu vor să mai audă de Nicuşor Dan! Un sondaj CURS l-a lovit pe primarul Capitalei drept în moalele capului

nicusor-danBucureştenii nici nu vor să mai audă de Nicuşor Dan! Un sondaj CURS l-a lovit pe primarul Capitalei drept în moalele capului

Mizeria de pe străzile Bucureştiului, lipsa apei calde şi a căldurii şi şantierele infinite de pe marele bulevarde le-au ajuns până peste cap locuitorilor Capitalei. Astfel, conform unui sondaj CURS, dacă mâine ar fi alegeri locale, PSD ar defila în preferinţele oamenilor.

Cele mai importante probleme ale bucureștenilor sunt traficul, curățenia și colectarea deșeurilor, arată sondajul CURS efectuat luna aceasta.

PSD conduce cu 33%

Partidul condus de Marcel Ciolacu conduce cu 33%, fiind urmat la 12 procente de USR. PNL este și mai în spate, având numai 19%. AUR are 10 procente, iar PMP – 5%.

Sondajul efectuat de CURS a fost realizat între 13 – 17 noiembrie, prin metoda CATI, are o marjă de eroare de +/-3,3% la un nivel de încredere de 95%, iar volumul eşantionului este de 860 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

George Simion îl trimite pe Nicușor Dan la psiholog

Co-preşedintele AUR George Simion a stat lipit de Nicuşor Dan chiar în timp ce acesta dădea declaraţii de presă în faţa jurnaliştilor, după audierea de miercuri din Parlament. Imaginile cu George Simion care l-a urmărit pe scări pe Nicuşor Dan pentru a-i transmite ce avea pe suflet au făcut deliciul românilor.

George Simion a explicat ce s-a aflat în spatele gestului său de a vorbi între patru ochi cu edilul Capitalei.

I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă. Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț. trebuie să fie lumea lămurită.

Sincer să vă zic – și uman vorbind – domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat.

Și își uitase și patonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus”, a declarat Simion la postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
938 afisari

6 COMENTARII

  1. Dacă Sistemul bagă bețe-n roate un om singur nu poate face nimic. De altfel numai în comune primarii mai iau unele hotărîri de capul lor. În orașe primarii sînt doar de fațadă. Cred că alegerea lui Nicușor primar este acoperitoare proiectului mondial Haos.

  2. Ce inseamna sa nu vezi mai departe de lungul nasului. Gata, s-au lamurit mucurestenii pe cine au votat? Ei, as. Data viitoare fac la fel.

    • Mucurestenii nu l-au votat, la fel ca pe clotilde, dar na …. cine numara voturile e cel care stabileste cine castiga!!! Eu unul nu l-am votat pe Plicusor Dan.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger