AcasăPoliticaBucureștenii care pierd 3.000 lei din cauza lui Clotilde Armand. Nu vor...

Bucureștenii care pierd 3.000 lei din cauza lui Clotilde Armand. Nu vor mai avea acces la acest program

clotilde armandClotilde Armand, față-n față cu procurorii. Ce acuzații i se aduc primarului Sectorului 1: „Gata! M-au prins...”

Bucureștenii din Sectorul 1 nu vor putea beneficia de programul Rabla Local, prin care persoanele fizice primesc stimulente de 3.000 de lei pentru a casa mașini mai vechi de 15 ani. Primarul Armand nu a fost în stare să depună documentația pentru accesarea acestui program guvernamental, mai transmite PNL Sector 1.

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat, la începutul lunii aprilie, deschiderea sesiunii de finanțare a ”Programului privind casarea autovehiculelor uzate”, în care primăriile se puteau înscrie online, în perioada 21 aprilie-28 aprilie.

Cine ratează 3.000 lei pentru mașinile vechi

Prin intermediul programului, persoanele fizice care casează o mașină mai veche de 15 ani primesc, de la primăria de care aparțin, un stimulent în valoare de 3.000 de lei, fără a fi obligați să-i folosească pentru a cumpăra o mașină nouă.

Nu este prima dată când primăria Sectorului 1 ratează proiecte cu impact pentru oameni. Iresponsabilitate pe linie, lipsă de interes și incompetență marca Armand, așa cum suntem obișnuiți de doi ani și jumătate. Primarul a adus în Consiliul Local acest proiect abia pe 26 aprilie, deși mai erau două zile până la finalizarea perioadei de depunere. Chiar și așa, după ce proiectul a fost votat, ar fi avut suficient timp la dispoziție. Înscrierea se făcea online și foarte simplu.

Această nouă dovadă de dezinteres din partea primarului Armand afectează mii de bucureșteni din Sectorul 1, care ar fi putut beneficia de această sumă de bani deloc de neglijat, dar și siguranța străzilor, pentru că multe dintre mașinile vechi, care poluează și prezintă riscuri în trafic, ar fi putut fi înlocuite”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, preluat de dcnews ro.

Primăria Sectorului 1 a mai ratat, în luna februarie, un apel pentru fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență alocați pentru instalarea de panouri electronice de informare în stațiile STB, fiind singurul sector care nu va beneficia de program. La acel moment, PNL Sector 1 a cerut demisia city managerului.

 

author avatar
Andrei Ștefan
546 afisari

24 COMENTARII

  1. Stai și te întrebi ce o fi fost în capul celor care au votat acest usr,cum să crezi că acești alogeni trădători, ar dori binele țări si-al cetățeanului

    • „ar dori binele țări” ????
      câț”i”, agramatule ?
      câțe „țări”, prostule ?
      Scârbă usr-istă !!!

      • Fă cioară proastă, ti-am zis să lași postatul ,stai naibii în șatra ta de garoi corturari

        • ” să fi altfel” ??
          e „sa fii” , cioară agramată !!!!!’
          nu mai posta bâh prostule!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Pierdere de vreme ,pentru un ONG atât de mic ,la viitoarele alegeri va dispărea de tot, oricum au fost un fiasco total

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger