AcasăPoliticaBucureștenii au început să-l colinde pe Nicușor Dan. Festival de urări pe...

Bucureștenii au început să-l colinde pe Nicușor Dan. Festival de urări pe pagina de Facebook a primarului Capitalei! „Băăă, dă drumul la căldură și apă caldă!”

Primarul Nicușor Dan, ”bombardat” cu mesaje. ”Pune, bă, mâna la muncă, lasă plimbatu' pe la TV” (foto. Facebook?Nicușor Dan)

Locuitorii Capitalei și-au cam pierdut răbdarea în așteptarea căldurii și a apei calde în apartamentele racordate la sistemul centralizat de termoficare. Și, pe măsură ce primarul Nicușor Dan îi pregătește pe bucureșteni pentru o iarnă grea, vezi recentele sale explicații pe acest subiect (DETALII AICI), oamenii i-au inundat pagina de Facebook cu tot felul de urări. Nu toate de bine! A început festivalul colindelor, iar Nicușor Dan e cel mai căutat român pentru urări.

Acest lucru a fost remarcat și de jurnalistul Ionuț Cristache, de la TVR. „Nu știu despre voi, dar eu îmi inchei ziua la Nicușor pe pagină! E festival! #NicusoareFaCeva”, a transmis Cristache, nu înainte de a realiza câteva capturi, o colecție de comentarii de pe pagina de FB a lui Nicușor Dan, cuprinse în galeria foto de mai jos.

„Mi-ar fi rușine să stau pe la tv în timp ce oamenii dârdâie de frig în case”

”Dezamăgire totală dl. primar (…) Trăim ca pe timpul lui Ceaușescu”, sună unul dintre mesaje.

”Să ne spuneți și nouă când rezolvați problema căldurii și a apei calde. Mai lăsați pozele pe Facebook și treceți la treabă!”, îl îndeamnă o altă doamnă pe edilul Capitalei.

”Pune bă mâna la muncă lasă plimbatu pe la TV că ai 3 luni de când ești primar și nu ai făcut nimic”, îi cere un bărbat care a postat un comentariu pe aceeași pagină.

Unii, e drept, au puterea să facă haz de necaz. ”Țin să vă mulțumesc în numele tuturor femeilor din București pentru grija pe care o aveți în ceea ce privește celulita de pe picioarele noastre. Până de Crăciun în urma tratamentului numit „duș cu apă rece” ajungem modele internaționale la Victoria’s Secrets”, îi transmite o internaută.

„Are caloriferele reci acasă și merge să se mai încălzească prin televiziuni!”

”Nu vă mai luați de Nicușor, are caloriferele reci acasă și merge să se mai încălzească prin televiziuni”, ”Mi-ar fi rușine să stau pe la tv în timp ce oamenii dârdâie de frig în case, străzile sunt înzăpezite sau sectorul 1 full de gunoi”, sunt alte două comentarii semnificative pentru atmosfera de pe contul de Facebook al actualului primar al Bucureștilor.

Lipsa apei calde și a căldurii nu sunt singurele nemulțumiri afișate de locuitorii Capitalei pe pagina de Facebook a primarului Capitalei. ”Vedeți că ninge afară!!pe Kiseleff se omoară oamenii cu mașinile că n a trecut un plug sau o sărariță!! E 8 Decembrie, n-a nins în Iulie ca să vă ia din nou prin surprindere!

1.264 afisari

10 COMENTARII

  1. Si uite asa au cazut de prosti din nou bucurestenii fiind obligati sa-si schimbe si numele de locuitori din capitale tarii in MUCUSORI.
    Ar trebui sa fie atenti ca balul este la inceput.

  2. Ba,sclifositilor,la mine la tara nu vine,ma,primarul sa imi faca focul in soba si sa imi incalzeasca apa pe aragaz.Vindeti-va casele de vacanta si construiti-va incalzire pe gaze daca vreti sa locuiti musai in buricul targului.De ,asa v-a invatat propaganda Escai si lui Gadea ca datoria primarului e sa va faca curatenie in case ,sa va faca apa calda si caldura si sa stea la curul vostru sa adune gunoaiele pe care le aruncati ca nesimtitii.Mai aveti sa-l chemati sa va incalzeasca noaptea nevestele si cred ca la unii dintre voi chiar se intampla

  3. Nicusor avea o toba! Bum, bum, bum! Si o bate dupa usa! Bum, bum,bum! N-avem apa, n-avem vcaldura! Bum, bum, bum! Ce salvam din batatura? Bum,bum,bum! ….

  4. Iarna pe ulița
    frag
    A-nceput de ieri să cadă
    Câte-un fulg, acum a stat,
    Norii s-au mai răzbunat
    Plicusor e prost grămadă
    Peste sat.

    Nu e soare, dar e bine,
    Şi pe râu e numai fum.
    Dambovita-i liniştit acum,
    Dar năvalnic vuiet vine
    De pe drum.

    Sunt zburliti. Cu multe cereri,
    De pe coastă vin ţipând
    Şi se-mping şi sar plangând;
    Prin zăpadă fac mătănii;
    Vrând-nevrând.

    Gură fac ca roata morii;
    Şi de-a valma se pornesc,
    Si se cearta si trosnesc
    De caldura si apa calda
    Ei pomenesc.

    Cei mai zgribuliti acum, din sfadă,
    Stau pe-ncăierate puşi;
    Cei mai mici, de foame-aduşi,
    Se scâncesc şi plâng grămadă
    Pe la uşi!

    Colo-n colţ acum răsare
    Un batran, al nu ştiu cui,
    Largi de-un cot sunt paşii lui,
    Caldura, caldura s’auzi din barba lui
    Parcă nu-i…
    dupa George Cosbuc- parodie.

  5. Dragi mucuresteni, cand l-ati votat erati in calduri? Nu stiati cu ce mincinos si spagar aveti de a face? Ati crezut ca ati facut gaura in cer cu mucusor si hotetilde. Acum sa va iasa pe nas….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger