AcasăPoliticaBreaking News! Traian Băsescu a suferit un AVC: internat de urgenţă la...

Breaking News! Traian Băsescu a suferit un AVC: internat de urgenţă la Paris!

basescuTraian Băsescu a suferit un AVC: internat de urgenţă la Paris!

Traian Băsescu a fost internat de urgență la Paris. Acesta a ajuns în capitala Franței cu un avion privat în această dimineață. Fostul preşedinte al României ar fi fost dus in aceasta dimineata la o clinica din Paris.

UPDATE. Traian Băsescu nu mai beneficiază de protecție SPP. Serviciul de Pază și Protecția și-a retras dispozitivul în momentul pronunțării deciziei ICCJ, care a respins recursul fostului președinte la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securității.

Conform postului TV Realitatea PLUS, ar fi suferit un accident vascular cerebral. S-ar fi prezentat cu tensiune mare la spital, apoi ar fi fost confirmat cu AVC.

Ar fi fost internat şi în România

Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat intr-un spital din România pentru a-și verifica starea de sănătate. Este posibil ca Băsescu să fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri, când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian”, potrivit sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.

Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
1.109 afisari

41 COMENTARII

  1. Pe banii cui? NU, NU, VIERMELE ĂSTA TREBUIA TRATAT ÎN ȚARĂ, LA UN SPITAL COMUN. LA CEL DIN MEDGIDIA, SPRE EXEMPLU.
    Oricum, nenorocitul ăsta a trăit prea mult.

    Sperăm să fie ceva contagios. Să se ia și la Nuțica din P.eșcoi, la Videanu, Berceanu, Piticot, Bleaga, Fluturaș….

      • @zapone, chiorpetele bolnav… SUNĂ PREA BINE. Și să-i mai ia și pe ăia de i-am înșirat…. DE VIS!!!

    • Știi care-i treaba, băsău adică Petrov pe numele lui adevărat, băgând la înaintare făcătură asta se manevră tipic nenorocitului, speră și crede că va smulge o lacrimă de compătimire de la ăia care l-au votat că proștii!

    • Scoateti-i matasurile in strada lui Petrov, luati-i garda spp, masina si pensia de presedinte. Dati-l in judecata si puneti-l sa plateasca toate foloasele necuvenite. Bagati-l la puscarie ptr fals in declaratii.

  2. S-a atacat ca i se iau toate drepturile dupa ce a fost dovedit ca-i un jeg de informator pe numele Petrov.

  3. Pe fond de stres,ai vazut ce inseamna stresul ,ai vazut insfarsit ce repercusiuni are rautatea ,nesimtirea ,si hotia de la poporul acesta?Jigodie ce esti Imi pare rau ca ai suferit acest accident Trebuia intai sa fii dat afara din casa pe care nu o meriti si din toate facilitatile pe care le ai fara niciun merit si apoi safaci boala asta Oricum dupa raul facut ai primit ce meriti Osa fii o strambatura chioara si urata neomule!

    • Nuuuu… nuuuu…. oftica…..doar oftica. El și-a zis că-i invincibil la cât a mințit, furat, trădat și vândut!

    • El a crezut ca toate documentele din arhiva securitatii au fost predate la CNASS. S-a inselat, serviciile au pastrat ”unele” documente. De asta odata ajunsi in functii unii ”politicieni” se ” schimba ” radical. Santajul functioneaza.
      Ce au serviciile despre Ciolacu. Orban, Citu, Rafila, Arafat de-s asa de ascultatori?

  4. AVC, moare departe și apoi poate trăi liniștit pînă la adînci bătrîneți cheltuind banii puși deoparte.
    Unde am mai văzut scenariul ăsta oare…să fie Patriciu?

  5. Nenorocitilor ,care postati mai sus,nu aveti nimic sfant .Sa putreziti in iad cu pensiile voastre de jigodii parazite pe spinarea amaratilor de romani.Putiti a securisti ordinari de la capatul lumii.Asa sa va ajute Dumnezeu.

    • Vierme nenorocit, ba chiar tu să crăpi odată cu el. Și să-ți iei famiglia cu tine ar și p-a chioretelui securist.
      Așa să te ajute ăla la care te rogi!

    • Nenorocit tu esti cu tot clanul basist care a distrus ROMANIA si poporul roman in cei 10 ani de pres.TURNATORU baseskior a facut numai rau toata viatza lui! In 1989 era secretar de stat functie de ministru in guvernul Ceausescu de orientare nord Koreeana! PT.TOTI VIN CEASUL JUDECATII, AL PLATILOR! Nu poti face rau milioanelor de oameni fara ca sa=ti primesti ,,rasplata”! Sa va dea Dumnezeu dreapta rasplata pt.tot raul facut tarii si romanilor!

  6. Fake News. Dezinformarea la cote nemaiîntâlnite. Băi bezmeticilor, băgați-va mințile în cap, marinelul e sănătos tun, n-are nici pe dracu’.

      • Nu cred. Îți dai seama că crapă fierea în nenorocit? La cât a trădat, vândut, mințit și nenorocit în întreaga scârbavnică-i viață?

  7. Sunt unul dintre cei care a fost dușman declarat a lui Traian Băsescu și am avut de suferit din cauza asta. Rămân însă stupefiat când văd câtă răutate au unii împotriva unui amarat care oricum este terminat îmi dau seama că noi românii nu avem șansa să ne mai revenim vreodată. Traian Băsescu a fost întruchiparea raului a fost un informator jegos al securității dar nu trebuie să-l omoram noi. Ce vor face cei 6 milioane de prosti care l-au votat pe Johannis când vor afla că și asta a fost un jegos jenant de informator al securității. Halal să-ți fie ție popor roman …….

    • Esti pe dreacu dusman basesc,si ai suferit o flatulatie cind scrii aci minciuni! Certi poporu tu un basist pupinccurist!!

    • Bineinteles ca si Joha a fost informator. A avut numele de ”neamtu”. O sa-i scoata dosarul .

  8. Cata naivitate la aceasta Stire . Deja se stie Diagnosticul – Orice Diagnostic al unei persoane private – el este fost Sef de Stat mioritic – este confidential .
    Toti – mai ales Jurnalistii – comenteaza deja disgnosticul – inca odata cata naivitate – sunteti toti dusi cu Pluta ????
    Are cineva vreun document in acest sens……………
    Si Charlie Chaplin si-a inscenat Moartea ………….
    La banii lui Basescu furati – poate orice sa faca acest Mafiot –
    Ma opresc ca deja ma enervez –

    • daca charlie chaplin si basescu au origini comune 😉 sunt in stare sa te cred sau cel putin sa tin cont de spusele tale dar parca chiorete era albanez ?

      • @Barbu Gh.
        Ai vazut ce moaca de infanterist am.Sunt „tansmisionist”.Asta am facut toata viata.Studii Universitare.Armata.Munca.Studii Post-Universitare.Pasiune.Placere.Dedicatie
        Hai sa iti explic.
        da asa scurt.telex.telegraf.telegrama.morse.
        si baiatu asta e bine sanatos din 2013-michael schumacher
        ps.vezi ca sunt „transceiver” adica emit si receptionez
        pps.fii un Bun Crestin

  9. Să îl ia benga mai repede , a spart țara asta punând-o amanet la bombardieri , râzând . Nici nu știi cât de praf începi să fii , he , he . A sabotat tot ce mișca românesc , ne-a trecut prin toate ororile, împreuna cu camarila grețoasă de hoți , profitând de încrederea românului . Pe care l-a disprețuit profund , nu mă mir că îl coase la Paris , el prefera Viena , mergem noi la astea care nu au serigi pe stoc și agent termic în calorifere . Bată-i foamea de nesătui !

  10. ROMANI, CE VETI FACE CAND VETI AFLA DESPRE KLAUS WERNER IOHANNIS CA A FOST INFORMATOR AL SECURITATII, CA A FOST CRESCUT NU DOAR DE SERVICIILE SECRETE ROMANESTI(VIA DGIA, SPRE EX)CI SI DE ALTELE. AVO SPRE EXEMPLU. DESPRE BND, INUTIL DE AMINTIT. PENTRU CA TOATE FAPTELE LUI PATRIOTICE DUC LA CONCLUZIA CA ACEST INDIVID S-A OCUPAT DE VACANTE, HAINE, AVENTURI, PLIMBARI, NUMAI DE ADMINISTRAREA TARII NU A AVUT TIMP. SE SPALA IN CONTINUU PE MAINI. CA PILAT DIN PONT! POATE CA ISI SFARSESTE ZILELE CA ACELA. CA SA AI CASE IN FLORIDA TREBUIE SA FI FACUT CEVA BUN PENTRU C.I.A. NU-I ASA?!

  11. Doamne da bou mai ești mai penninsulescu Cristean chiar crezi că mă cunoști fraierene obosit! Ești sigur votant basist și jeg-iohannist de asta scoți spune ….piei Satana ……

    • Nu leano woodrea, sint antibass si johha! Sint taur caci am bools, t dreak d cretin basistpupincurist !

    • are maestre, oamenii sunt egali decat daca esti ecumenist,socialist,globalist samd, stii ce inseamna homo sapiens sapiens ?

  12. Acest Rizen (sugiuc) este schizofrenic ,nu l bagati in seama Boala asta dupaspusele medicilor te face sa vezi muste ,sa disociezi sa asociezi lucruri intamplatoare gen charlie chaplin sa te comporti anapoda ,iar mintea ti roasa de vicii sa abereze constant !

    • ala bala portocala deci nu stii 🙂
      nu este nevoie de blackcube sau de pegasus ca sa isi dea lumea seama cine sunteti

  13. Sunt sceptic în privința AVC-ului (sau a infarctului vehiculat de hotnews). Pe principiul, grave, dar nu are. Altfel, ideea că intervenția necesară în cazul unui infarct, care nu ar fi posibilă în RO, e creștină. Mai problematic ar fi intervenționistul; nu se știe niciodată cu ce servicii colaborează.

  14. Bai Baselu, bai rahatule, sa iti stea mancarea in gat, bai ordinarule kapsoman !! Sa iti dea careva pe acolo, una dintre asistente o alta injectie decat trebuie, poate scapam de tine, bai tzukalarule ordinar !! Ha ha ha 🙂 Vezi ce miscari bruste faci pe acolo, bai marinarule de apa dulce, ca poate te invata aia sa zbori de la fereastra, de la etajul 3 !! Ha ha ha 🙂 Multa Sanatate, bai hahalera dd kakanar, sa iti pice mancarea in kakat in fiecare zi, bai matolule 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger