AcasăPoliticaBREAKING NEWS: România nu intră în Schengen nici de această dată! Primele...

BREAKING NEWS: România nu intră în Schengen nici de această dată! Primele reacții de la nivel politic

(sursa foto: romaniatv.net)

Veștile de la Bruxelles, de la Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne, nu sunt deloc cele la care a sperat, până în ultimul moment, România.

UPDATE: A apărut o reacție – pe un ton vehement – și de la nivelul Guvernului Ciucă, prin vocea vicepremierului Kelemen Hunor, liderul UDMR. „Veto-ul Austriei este o atitudine incorectă, imorală, lipsită de argumente solide”, consideră vicepremierul.

„O decizie mizerabilă!

Astăzi, Consiliul miniștrilor europeni de Justiție și Afaceri Interne (JAI) a respins aderarea României la spațiul Schengen.

Veto-ul Austriei este o atitudine incorectă, imorală, lipsită de argumente solide, arătând un joc politic mizerabil. Da, este o decizie mizerabilă împotriva fiecărui cetățean român, împotriva tuturor comunităților din România, împotriva bunului simț, împotriva legilor care guvernează libertatea de mișcare în interiorul Uniunii Europene. România, de 11 ani, îndeplinește toate criteriile de aderare la spațiul Schengen, are susținerea tuturor statelor membre iar Austria, prin această decizie ipocrită, arată încă o dată că regulile și valorile comune pot fi călcate în picioare.

România va continua să lupte pentru acest drept, trebuie să facă acest lucru demn, curajos, fără niciun compromis și fără a ceda la șantajul mizerabil din partea Austriei.
În aceste vremuri grele și complicate trebuie întărită solidaritatea europeană și nu excluderea. Nu numai România are nevoie de această solidaritate, ci întreaga Uniune Europeană”, a scris Kelemen Hunor, pe Facebook.

–––––

S-a aflat că Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. E de menționat că Olanda nu s-a opus intrării României în Schengen, ci doar a Bulgariei, dar cum votul a fost „la pachet”, a fost negativ pentru ambele state.

Au apărut deja primele reacții ale politicienilor din România, după decizia de joi după-amiază.

Ciolacu: Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!

Marcel Ciolacu, al treilea om în stat, în calitatea sa de președinte al Camerei Deuputaților, dar și lider al PSD-ului, a reacționat pe Facebook susținând că „Austria s-a decuplat de Europa” și că „vor exista”, cu siguranță, „consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd”

„O majoritate covârșitoare a statelor membre ale Uniunii Europene a spus astăzi că România merită în Schengen! O majoritate covârșitoare a statelor UE a recunoscut eforturile incredibile ale României pentru îndeplinirea acestui obiectiv! Tuturor acestor prieteni adevărați ai țării noastre le mulțumesc!

Din păcate, în afara votului de conjunctură al Olandei – care a precizat că nu este contra României, guvernul de dreapta din Austria a ales astăzi să fie pe contrasens cu Uniunea Europeană.

Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Unitatea și stabilitatea europeană au primit astăzi o lovitură dură din partea unui stat care a ales ca, în vremuri grele, să-și abandoneze camarazii europeni și să servească – în schimb – intereselor Rusiei.

Este clar că Austria s-a decuplat de Europa. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd! Statele europene nu vor uita că decizia de astăzi a guvernului de dreapta austriac are efecte grave asupra viitorului european.

România nu are nevoie de îngăduința Austriei! Noi vrem doar să fim tratați corect, cu respectul cuvenit oricărui alt stat european!

Și vreau să mulțumesc în mod special familiei politice social-democrate europene care a înțeles eforturile României și ne-a susținut permanent. Ajutorul premierilor din cele mai importante state, ajutorul comisarilor europeni și al colegilor noștri de stânga din Europa până în ultima clipă a fost decisiv pentru ca România să se bucure de o asemenea susținere la nivel european. În același timp, dreapta europeană trebuie să își asume această situație, care creează o problemă uriașă Uniunii Europene însăși. Gestul cancelarului de dreapta austriac este și eșecul dreptei europene, care nu a fost în stare să gestioneze această situație.

Toată Europa ne dă dreptate, știm că – de această dată – dreptatea este de partea României. Și trebuie să mergem până la capăt! România trebuie să meargă mai departe, să se ducă în Consiliul European de săptămâna viitoare.

Nu renunțăm, nu ne dăm bătuți! Partidul Social Democrat va continua să depună toate eforturile pentru ca România să fie admisă în Schengen, așa cum am făcut-o și când a fost vorba de aderarea la NATO și Uniunea Europeană sau de ridicarea MCV.”, a anunțat Ciolacu, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu scurt timp.

Firea: Este dezamăgitoare poziția Austriei

Și ministrul PSD al Familiei, Gabriela Firea, a reacționat pe marginea deciziei de la Bruxelles, susținând că „este profund incorectă și o mare nedreptate la adresa țării noastre”.

România merită să intre în spațiul Schengen, subliniază Firea, care notează că țara noastră „îndeplinește toate condițiile și așteaptă de prea multă vreme ca toți partenerii europeni să accepte această realitate”.

„Este de neînțeles pentru multă lume de ce Austria blochează intrarea noastră în Schengen. În marea familie europeană avem cu toții aceleași drepturi, iar libera circulație este cea mai importantă. Austria nu a fost convinsă să renunțe la solicitările considerate nejustificate nici parteneri importanți ai României, precum Germania sau Franța, care ne-au sprijinit la întâlnirea Consiliului JAI de astăzi.

Susțin în continuare că toți cetățenii statelor membre UE au aceleași drepturi, nu sunt unii mai presus de ceilalți. Este dezamăgitoare poziția Austriei față de cetățenii români!”, a mai scris Firea, joi, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
1.369 afisari

63 COMENTARII

  1. Sa-i dam in judecata iar acei hani sa-i folosim pt intremarea economiei. Apoi sa le cerem bani doar la Austria si Olanda pt a sustine migrantii ucraini. Are dreptate si Erdo. Noi tinem 3 milioane de sirieni si pe Ue o doare in cot. Noi tinem 3 mil de ucraini si ciobanii austrieni danseaza cu Putin.

    • Lup prost, n-ai înțeles esența și mergi după fenta politicienilor prosti și obedienti Occidentului, care s-a pisat pe ei dar și pe romanii pupincuriști ai Vestului. Esența este ca olandezii ne-au șantajat pentru portul Constanța iar acum austriecii ne șantajează cu gazele din Marea Neagra pe care vor sa le ia moca. Asta-I Occidentul, proștilor. O gașca de jefuitori și stăpâni de sclavi. Bine va face dacă va purtați ca ramele.

    • Suspendarea de urgenta a impostorului Werner ,aruncarea guvernului de la putere ,ce se întâmpla acumb este trădarea națională, uitați,va la Ungaria, prietena cu Rusia,dar călătorește fără vize în America,este în spațiul Schengen, se impun la UE, dar sunt mai bine văzuți, noi obedienta si slavi perfecti suntem umiliți, ce rost mai are sa stai în aceasta UE

  2. Politicienii nostri nu au invatat nimic din politica „pasilor marunti” a UDMR.
    Aceeasi politica pompieristica, de ….hai pompeaza acum in ultima luna…sau ingrasa porcul de ajun…
    Politica externa slaba…activitati diplomatice…..ioc !
    Nu a existat un plan comun guvernamental si europarlamentar
    pe termen lung, in acest sens.
    Europarlamentarii, in frunte cu Monica Macovei, au discreditat mereu Romania, in loc sa convinga UE ca meritam locul in Schengen.

    • Domnul vizibil frustrat, ministru austriac care nu stie engleza, poate o fi avut vreun bunic in Imperiul austroungar cand romanii au agatat opinca prin Budapesta…..Sau poate doreste sa continue razboiul vamal de prin 1880…intre Imperiul austroungar si Romania…

    • Care politicieni ,al de fripturiștu Rareș Bogdan,Tomac și alte nulități care stau capră pe la Bruxelles

  3. bai politicieni corupti lasati gargars treceti la fate urgent:dati-le musulmani si africani pe toate granitele Urgent afara cu OMV cu bancile austriece cu Kronospanul din Sebes cu tot ce e austriac si olandez la comun cu fratii nostri bulgari Urmasii lui Hitler isi arata ce au fost si ce sunt. Daca n- o faceti voi aceasta gasca de nemernici ce conduceti tara o vom face noi cu ei si cu voi

  4. guvernantii Romaniei nu au adus nici un pic de valoare tarii.asadar cu ce drept au aceste salarii si pensii uriase? sa demisioneze tot guvernul si sa_si caute de minca in alta parte.incompetenta lor ne distruge viitorul .nu avem nevoie de ei. cer inca odata demisia acestor paraziti.

  5. E vina lui Putin ,zicea unul Ciolacu. Nici in al doisprezecelea ceas nu ne desteptam. Cu statut de tara second-hand, cu mana vesnic intinsa, cu politicieni care „intotdeauna altii sunt de vina” am ajuns aici. Si inca mai e „ rost de mai bine” .

  6. Gunoaiele lui Hitler ce afaceri convenabile au făcut si fac afaceri datorită politrucilor noștri Nastase…Johanis care făcea revelionul cu acesti mizerabili !
    (Mergeți dragi români si contribuiți la bunăstarea AustRusia folosiți in continuare:BCR;OMNIASIG;OMV..etc)

  7. e JAI și JALE !
    Vă amăgiți, colonia românică pentru refuzul ăsta, drept mulțumire, o să mai stea capră de încă 10 ori la austrieci și olandezi, că așa-i viața de slugă !
    Până acum a fost ponta, a fost dracnia, a fost dancilă, acum …!!!

  8. BRAVO ! multumim austria! ne-ar fi napadit africanii si arabii, iar traficantii de fiinte umane ar fi trecut mai nestingheriti decat acum.

    • Exact! Sa nu mai vorbim ca toate gunoaiele lor nereciclabile chiar transformau toata Romania in cos de gunoi. Acum este mai cu manta. Cum naiba nu vede Germania, Italia, Austria toate camioanele care pleaca de la ei cu deseuri nereciclabile catre noi? Ce convenabil, ce corect, ca isi arunca toxinele la noi. Cum ar fi fost in Schengen?
      Acum ar trebui sa fie triple controalele sa le dea tot pe nas inapoi, sa se sufoace ei, nu sa ne imbolnaveasca pe noi.
      Drept multumire, romanii care nu vad niciun beneficiu din apartenenta la Schengen si nu au niciunul (la aeroport nu e coada si chiar daca este terestru este numai uneori numai in anumite locuri si gata) nu o sa boicoteze nimic austriac.
      Degeaba se dau cu fundul de pamant fermierii care ar fi importat si ei mai multe ”diverse” si printre ele camioane de gunoaie toxice sa le arda pe ici colo. Stim ce afacere banoasa este asta cu nereciclabilele si de cand China si alte state din Asia au spus ZAT europenilor care aruncau la ei gunoiul, toti ochii sunt pe Romania. Cine vrea sa intre? Cine are interes in traficul de persoane, de copiii mai ales si de adus gunoaie aici ca sa faca multi bani.
      URA, ne-a trecut un glont pe langa ureche

      • Ba, proostilor!
        Peste 20 de alte tari sunt memebre Schengen si nu „sunt pline de gunoaie” pt. ca au legislatie, justitie si guverne solide!
        Gunoaiele aduse in Ro nu e problema Schengen, ci a prostiei statului roman, a coruptiei, a lipsei de constiinta a „afeceristilor” romani care isi vind si mama pe un pumn de bani, darmite sa aduca gunoaie!

        Cit despre migranti…ne umplem incet si fara a intra in Schengen, ca asa e directiva si tot statul roman e in pat cu curva mUE! Linga Timisoara e o mare tabara de refugiati… Ca sa nu mai vorbim de gaselnita ukakarniana…!

        Asa ca treziti-va ca nu aveti nici plasa plina si ati ramas si fara bani! Adica si f**tuti si fara Schengen!

  9. E jenant. A ajuns sa ne invete ce inseamna Europa cei mai multi poponari din lume cu cei mai mari criminali din istorie care in cele 2 razboaie mondiale au ucis 100.000.000 de oameni
    Hilar.
    😂

  10. Când erea bunicu nervos pe comunism mergea in pod. Visul lui strabunicu erea sa faca un muzeu. El erea brancardier si colectiona baionete. Da dupa cateva baionete si-a dat seama ca nu le poate duce. In pod bunicu avea o cutie cu 10 baionete de la strabunicu scoase din 10 imperialisti. 7 erau austrieci 2 germane si 1 era romaneasca a lui strabunu.
    Atunci bunicu a zis uite astia si sangele il au stricat nu doar mintea. 7 erau ruginite 2 erau f putin ruginite si 1 era ca noua.

  11. Austriecilor le este frica de armele care circula nestingherit din Ukraina spre noi si de roacketiilor pe care statul roman ii tine prin hoteluri de 4 stele pe banii nostri. De ce plateste Ro pentru dezertori? De femei, copiii nu zic nimiuc, tineri, dar toti mafiotii lor care topaie pe la noi? Acum ca a cazut cu Schengenul probabil ca o sa se care, ei pentru asta se pregateau, mai scapa si bugetul nostru de o cheltuiala

    • Romania o sa plateasca si Ukrainei pentru dezertori.
      Ca asa sunt ei de dăștepți, aia din fruntea statului…

  12. Romania, afara din Uniunea Europeană!Nu mai avem motive să rămânem în această organizație plina de escroci și homosexuali.Romania trebuie sa naționalizeze petrolul dat cadou OMV-ului.

  13. Emanuel a spus:
    Shengan trebuie reformat!

    Ce cauta o tara ca Austria nonue si nonnato in Shengan cu moneda in euro?
    Al cui cal troian esti Austria?

  14. Impostorul Werner ce,a zis ,ca în timpul mandatului lui nu s,a întâmplat nimic bun pt țară și cetățean

  15. Daca ei isi asigura traiul de aici cum zic ca nu ne vor in schengen ??? Sa traiasca din ce au si ce le a dat Dumnezeu cam putin dar sa traiasca din aia!!Au hub de spioni sa manance de acolo!!

    • Exact! Si atasatii de afaceri Interne din statele relevante si șefii lor. Toti.

      Dar…ce sa vedeti… sefii tocmai au mai primit niste stele de general acum o saptamana…

    • Da, ba! imi bag barbatia si organul ei in dosul si gura austriecilor cu barbatie!

  16. M-am rugat zilnic la Dumnezeu ca sa nu ne primeasca, este prea devreme, faci 8 ore de la Bucuresti la Medias, politia locala nu exista, cea nationala si rutiera este angajata pe pile,.etc. Daca astazi intram in Schengen si maine se desfita, pierdeam ardealul, ardelenii ramaneau cu ungurii! Asta-i motivul meu.

    • Cum sa pierzi Ardealul nu cunosti un cantec vechi batran ca unirea?
      Un cantec istoric ne-aduce aminte,
      Ca fratii in veci vor fi frati.
      Un cantec istoric batran ca unirea,
      Voi compatrioti ascultati,

      Treceti batalioane romane Crapatii
      La arme cu frunze si flori,
      V-asteapta izbanda, v-asteapta si fratii
      Cu inima la trecatori,
      V-asteapta izbanda, v-asteapta si fratii
      Cu inima in trei culori.

      Ardealul, Banatul, Crisana ne cheama,
      Nadejdea e numai la noi,
      Saruta-ti, copile, parintii si fratii,
      Si-apoi sa mergem la razboi,

      ‘Nainte, ‘nainte, cu sabia-n mana,
      Sa stergem hotarul nedrept,
      Sa trecem Carpatii, ne trebuie Ardealul,
      De-ar fi sa ne-ngropam de vii,
      Sa trecem Carpatii, ne trebuie Ardealul,
      De-ar fi sa ne-ngropam de vi!
      La multi ani ROMANIA!
      Si am pretentia sa nubmai asteptati cadouri de la dusmani in perioada asta a anului.
      O seara buna pe cat o sa se poata doar la toti romanii suparati.
      Atat.

    • Ba, prostule, faci 8 ore de la Bucale la Mediasi pt ca Romania e mulsa de bani pt. resurse de lepre precum Austria in loc sa ii folosesca pt infrastructura, iar fondurile de la UE se dau cu pipeta, iar profiturile se scot din tara cu polonicul!
      Ai fost recent in Austria sa vezi ce mizerie e prin Viena, migranti, corturi, rahat! Mai rau decit in Bucale! Austria , Olanda, etc sunt caprele care chiar daca au raie, au tot coada pe sus!
      Atitudinea asta aroganta e caria care va va distruge Occidentul!
      Ro ar fi mai prospera fara mUE care o sugruma cu reglementari care o tin in sah si ii bat cuie in economie!
      Esti o vita si exemplul perfect a ceea ce trebuie extirpat in aceasta tara: atitudinea de „mea culpa” tipca slugilor!
      Nu meriti sa consumi oxigen, vierme!

  17. 🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩

  18. MAI IDIOTILOR ,LE-ATI FACUT CADOU: PETROM ,BCR ,PADURILE ROMANIEI ,GAZELE DIN M NEAGRA , RESURSELE DE PETROL ,PESTE 20 MILIARDE LE INTRA IN BUGET MULGAND ROMANIA !. DE CE ROMANIA NU ARE RESURSE PENTRU INVESTITII?,DE CE ROMANII TRAIESC DE AZI PE MAINE ?,ASTA PENTRU CA NE-AU GUVERNAT POPANDAII ,PUPINCURISTII ,
    TRADATORII . AZI AM LUAT IAR UN SCUIPAT IN FATA SI O CISMA AUSTRIACA IN CUR !.
    NOTATI VOI ALEGATORI PE CINE ATI VOTAT ?, UN RATAT CA SI PRESEDINTE ,NICI UN ASAZIS PROIECT NU I-A IESIT !,GUVERNELE MOSITE DE EL S_AU INCHINAT SAMSARILOR AMERICANI ,IAR DUPA MANDATELE DULAPULUI SASESC SUNTEM MAI DATORI DE 2 ORI !.
    AM RATAT 10 ANI DIN VIATA FIECARUI ROMAN VOTAND UN RANCHINOS ,O NULITATE POLITICA UN POPANDAU CARE A MOSIT NISTE GUVERNE CATASTROFALe.

    • BINE ZIS,IN AL 12 lea CEAS ROMANIA TREBUI SA VADA INTERESELE mUE ,AM FOST FORTATI SA INCHIDEM TOTA INDUSTRIA,AGRICULTURA,ZOOTEHNIA,SA NU MAI SPUN CA TOT CE MAI PRODUCE ROMANIA ESTE CONTAMINAT , asta o spun jegurie din mUE ]PESTA PORCINA,GRIPA AVIARA,BOALA VACII NEBUNE,SA NU MAI DAM CU INGRASAMINTE [ in schimg ei dau la greu,dar le trimite la noi si ne ia carnea , fructele legumele bio la pret MOOCA ] SOLUTIA RO EXIT !

  19. Da, bre…! Nu le-am dat destule gaze si petrol! Nu ma defrisat destul muntii pt. ei! Nu le-am dat destul pamint agricol fertil la pret de nimic! Nu am furnizat destui sclavi pt. agricultura lor! …si nici suficiente servitoare sa spele fundurile parintilor lor de care nu isi au grija (au trimis trenuri sa aduca femei din Romania sa aibe grija de batrini in Austria in plina pandemie, cind ei stateau izolati sa se pazeasca, romanii munceau umil pt. ei!)! Nu le-am data destui medici, asistente, ingineri, profesori, etc scoliti pe banii romanilor!
    Eu am mai scris: mUE ne vrea ca Ro sa prospere, sa se dezvolte sa junga la un vivel ridicat! mUE vrea slugi, vrea resurse si piata de desfacere! Vrea o Romanai ca fata’n casa: sa splele, sa calce, sa frece podele! Daca Ro ar fi tara prospera si cetatenii ar avea un trai decent, cum ar mai putea toate leprele astea precum Austria, Olanda, etc sa mai profite? Cm ar mai putea sa ne trateze precum o colonie si sclavi! NIMENI nu vrea o Romanie prospera si dezvoltata! Asta ar insemna concurenta serioasa!

    Acum, un singur lucru se mai poate face: boicot si lovituri sub centura fara mile. Daca aceste lepre au lovit, acum trebuie reactionat in mod egal: boicotarea produselor austriece, boicotarea afecerilor austriece in RO (hoteluri, magazine, companii, linii aeriene – Austrian Airlines), lovit in afeceri si profituri – ia trimiteti DNA sa faca niste controale la singe sii amezi usturatoare pe la OMV si Holzindustrie Schweighofer (pe pariu ca se gaseste lemn taiat ilegal!). Acu e momentul perfect si fara comentarii sa i se ridice Holzindustrie Schweighofer licenta pt. taieri de lemn in Romanai. Apoi trebuie lovit in interesele Austriei in mUE: vor aprobarea unui proiect care aduce profit in Austri- veto, neica!, vor fonduri pt. nu stiu ce infrastructura – veto tata!, etc, etc, asa cum face Ungaria de cid mUE le-a taiat fondurile!
    Ba, lebrele nu stiu de vorba buna. daca bat cu pumnul in masa, trebuie sa le bagam pumnul in gura!
    Pina nu arzi la buzunare lichelele, nu se invata si vor cntinua sa isi bata jos de tine!

    Pe aceeasi linie, va spun ca voi vota cu cel mai nationalist si anti mUE grup si candidati! Am ajuns la un nivel de suprasaturatie si scirbafata de aceste toate si fite constante fata de aceasta tara si popor! De parca trebuie sa-i slujim continuu!
    AJUNGE!

  20. cum spune Dana Budeanu
    ” -u.e-mue ! ”
    (praful sa se aleaga de „elitele vestice”,
    trebuie de-nazificare!)

  21. Bravo, bai maciuca, bai agariciule ordinar, tot asa sa o tii, din victorie in victorie pana la infrangerea finala !! 🙂 Si acum, toate lichelele si toti parazitii sociali ai sekuricilor cu ochii milt prea albastrii sa iasa in fata viloaielor de neam prost pe care le detin, si sa incepe sa cante imnul lor nazist: Sieg Heil, Sieg Heil, We love Osterreich, und die Netherlands, und die Fatherland 🙂 Ha ha ha 🙂 Ein volk, eine leben, ein fuhrer, we love you all 🙂 Ha ha ha 🙂 Cei care chiar si-au facut iluzii, nu sunt numai naivi, ci chiar periculos de prosti 🙂 Bai romanasilor, voi habar nu aveti cu ce se mananca politica mafiota din Occidentul ateu, decadent si kurkubeist, nazistii aia ipocriti niciodata nu o sa stea de vorba de la egal la egal cu voi, never ever !! 🙂 Si acu, maciuca si gasca lui de hoti ordinarti si tampiti se vor aseza frumos in cerc, si vor incepe sa isi dea reiciproc palme unul la celalat, ca si in faimoasele comedii cu Bud Spencer si Terrence Hill 🙂 Haideti, bai trantorilor ciukanezului, ca Victoria Finala e aproape 🙂

  22. BINE ZIS,IN AL 12 lea CEAS ROMANIA TREBUI SA VADA INTERESELE mUE ,AM FOST FORTATI SA INCHIDEM TOATA INDUSTRIA,AGRICULTURA,ZOOTEHNIA,SA NU MAI SPUN CA TOT CE MAI PRODUCE ROMANIA ESTE CONTAMINAT , asta o spun jegurie din mUE ]PESTA PORCINA,GRIPA AVIARA,BOALA VACII NEBUNE,SA NU MAI DAM CU INGRASAMINTE [ in schimb ei dau la greu,dar le trimite la noi si ne ia carnea , fructele legumele bio la pret MOOCA ] SOLUTIA RO EXIT !

  23. O haita de mincinosi si santajisti pe fata care vin si cer tot de la masa copiiilor nostrii pt sa faca ei legi toate nesanatoase. Iohanne nu zicea be neamul tau ca blocheaza croatia daca nu vor pe toti ,sau sandramaua e buna pt aia doar!!! Duceti va toti in pustiu de neoameni.

  24. Bariere la toate statiile OMV si Petrom, boicot ptr toate produsele din Olanda si Austria. Demonstratii masive la barbierii de paduri din SEBES.Inchiderea tuturor cailor de acces catre padurile Romaniei ptr masinile care exploateaza lemnul si-l cara la urmasii lui Hitler. Cand s-au dus la furat lemn din Ucraina anul trecut, austriacul lui kronospan a primit glontul in cap. Prinsi la carat lemne, executati. Sebesul cu astia o sa ajunga un al doilea Auschwitz. A iar prostul din oras se bucura ca-i pune bec la gradinita si are loc de munca. Au umplut aerul curat al muntilor cu chimicale.Zilnic ies toxinele pe cosurile de la kronospan si bolovanul de la Cotroceni tine ochii inchisi. Ce fac guvernul si parlamentul Romaniei? Se plang ca ala cu drobul de sare si latra. De 30 de ani fura si latra.

  25. Dincolo de înjurāturile si flegmele extrem de îndreptātite adresate puliticienilor mioritici inculti, trādātori, vânduti si santajabili, de la Joianis în jos, ramane si ignoranta multora, printre altele la partea cu ” ceasul al doisprezecelea ”. Multi îi dau inainte cu ceasul āsta. Expresia corectā este ” ceasul al 11-lea ”, mã! Si are si o noimā, dacā te duce capul. Aceea cā, dacā nu te-ai trezit atunci, în al doispelea bate gongul, adicā te-ai hales – bules.

  26. Putini romani cunosc despre SANTAJUL ORDINAR practicat in luna Noiembrie de catre „OMV-Austria ” pentru AVANTAJE economice si comerciale in Romania,dar au fost REFUZATI de Iohannis si Guvernul Romaniei. JAFUL practicat in ultimii ani de OMV-Austria in Romania se ridica azi la suma de 12,4 miliarde de Euro.
    https:/www.facebook.com/100070051445724/posts/444938241184554/

  27. Ne plangem ca duoa ce le-am dat mită, nu se tin de intelegere. Rusine noua ca dam mita.

  28. Prima reactie la SCUIPATUL AUSTRIAC SI LA SUTUL IN CUR PRIVIND SCHENGENUL – MAE si DULAPUL DE COTROCENI Il CHAMA LA ORDIN PE HUREZEANU !.
    DACA ROMANIA VREA CU ADEVARAT CA AUSTRIECII SA SIMTA CE-AU FACUT ,TAIATILE TAINUL ALA DE 20 MILIARDE DE EURO/AN !,BAGATI ANAFUL PE TOATE FIRMELE AUSTRIECE .
    NATIONALIZATI CAMPURILE DE PETROL SI GAZE CARE LE-ATI FACUT CADOU !.
    DOAR HUREZEANU CHEMAT ACASA !,ASTA-I PRAF IN OCHII PROSTILOR.
    DAR CU BERBECUL BODE CUM RAMANE ??????????????????

  29. sa cada ministrul idiot de la externe , ministrul idiot de la interne , ambasadorul pu l ii din Viena , presedintele .
    Hai cu suspendarea si alegeri anticipate!!!
    Sa cada vandutii !!!

  30. HUREZEANU L-A TRADAT PE CEAUSESCU(ROMANIA)CINE ATRADAT ODATA TRADEAZA SI A DOUA OARA(ACUM)MOARTE TRADATORILOR!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger