AcasăPoliticaBREAKING NEWS: Prima demisie la vârful unui partid după alegerile parlamentare!

BREAKING NEWS: Prima demisie la vârful unui partid după alegerile parlamentare!

BREAKING NEWS: Prima demisie la vârful unui partid, după scorul alegerile parlamentare (foto: capital.ro)

Eugen Tomac și-a anunțat plecarea de la șefia PMP, după ce, potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor parlamentare 2020, formațiunea politică nu a reușit să atingă pragul de 5%, necesar accederii în viitorul Legislativ.

Tomac și-a comunicat decizia într-o conferință de presă, anunțând și cine va prelua atribuțiile de șef interimar al PMP-ului, respectiv Marius Paşcan, președintele executiv al formațiunii de suflet a lui Traian Băsescu.

”Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor români care în condiții de criză de sănătate s-au prezentat la vot. (…) În mod clar am obținut un rezultat bun, în condițiile date. Ne-am fi dorit să fie mult mai mare. (…) Am avut în această dimineaţă o şedinţă lungă cu colegii mei din PMP, Colegiul Naţional al PMP, şi pentru că sunt conştient că cu toţii ne doream mai mult, cu toţii aşteptam un rezultat mult mai bun, am luat decizia de a informa pe colegii că îmi asum acest rezultat care ne nemulţumeşte, mă nemulţumeşte, dar în politică trebuie să priveşti viaţa în ochi exact aşa cum este şi să îţi asumi şi lucruririle care îţi plac şi lucrurile care îţi plac mai puţin.

Prin urmare, pentru că îmi asum acest rezultat mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, urmând ca colegul meu preşedintele executiv Marius Paşcan se preia funcţia de preşedinte interimar al PMP şi bineînţeles să ne consultăm în următoarea perioadă, să organizăm un nou congres”, a susținut Tomac.

author avatar
Cristina Stefan
485 afisari

6 COMENTARII

  1. Mai bine plecati cu totii. A nu plecati ca inca credeti ca ciolanul (romania) mai are carne pe el

  2. Acest individ care starnea repulsii prin felul fascistoid de a aborda problemele a fost pus cu botul pe labe Mars acolo unde ti este locul ,mars in Ucraina ,,patriotule ”Tu cu quasimodo ati primit ce meritati :doua scursuri care au sabotat Romania ,doua balegi imputite Apropo Petrov ,,vaca ta ,,nu a intrat in parlament ?De ce oare ?

  3. Pe cand o demisie definitiva din politica a agentului Petrov ?

  4. A înviat mortu, ultimile zvonuri spun ca tabletele STS fac minuni! Petrov cu băsăii lui au, in sfârâit, 5% iar UDMR s-ar putea s-o ia la muiță !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger