AcasăPoliticaBreaking News: Politician român, UCIS! A fost împuşcat chiar de naşul său

Breaking News: Politician român, UCIS! A fost împuşcat chiar de naşul său

vanatoare accidentBreaking News: Politician român, UCIS! A fost împuşcat chiar de naşul său

Un consilier local al Pro România din Timiș a fost ucis din greșeală la o partidă de vânătoare. Victima, în vârstă de 36 de ani, era consilier local al Primăriei Deta, din județul Timiș. Acesta se afla la o vânătoare alături de nașul său și de mai mulți prieteni.

Partida de vânătoare era una organizată, cu toate avizele necesare.

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul a avut loc pe raza localității Livezile, din județul Timiș. Apelul la 112 a anunțat un incident în care un bărbat a fost împuşcat accidental în piept. La un moment dat, victima și nașul său s-au îndepărtat din grupul din care făceau parte.

Nașul victimei, tot un bărbat de 36 de ani, l-a confundat cu un fazan și a tras un foc de armă. Consilierul local s-a prăbușit la pământ, iar nașul a sunat imediat la 112. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 10:00.

Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Timiș.

author avatar
Andrei Ștefan
787 afisari

6 COMENTARII

  1. Dacă era fazan , musai să îi ciuruiești penajul lăsat de șefu ăl mare , că e cu pasiune în tot ce facem . Mai bine mânca biscuiți cu nașu în parc pe bancă , dar buana bushman style said nope ! ruined damn weekend

  2. Trist! Dar așa se întâmplă când dai arme celor neavizați și care nu respectă cu strictețe regulile pe timpul partidelor de vânătoare.

  3. Da …curios . Cum drac sa confuzi un om biped de vreo 100kg. cu un fazan de 2 kg. ???
    S-au mai vazut cazuri cu Nasu si cu Fina .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger