AcasăPoliticaBreaking News: Nicolae Ciucă a fost ales noul preşedinte PNL! Prima reacţie...

Breaking News: Nicolae Ciucă a fost ales noul preşedinte PNL! Prima reacţie a premierului

ciuca nicolaeBreaking News: Nicolae Ciucă a fost ales noul preşedinte PNL! Prima reacţie a premierului

Partidul Naţional Liberal și-a ales, duminică, un nou președinte, după ce l-au debarcat pe Florin Cîțu de la șefia partidului. A fost ales Nicolae Ciucă, singurul candidat.

Congresul liberalilor a avut loc la Palatul Parlamentului, la doar şase luni de la ultimul congres, în care 5.000 de delegaţi îl aleseseră pe Florin Cîţu la şefia partidului. Astăzi sunt prezenți puțin peste 1.300 de delegați.

Ciucă, şef PNL, cu 1.060 de voturi

Nicolae Ciucă a devenit președintele PNL cu 1.060 de voturi pentru și 60 de voturi nule.

Vă multumesc tuturor pentru votul de încredere. Ați venit de ziua de Florii. Diasporei vreau să-i mulțumesc foarte mult.

Și m-aș bucura sa fie la fel de uniti si dinamici ca astazi si sa arate lumii, PNL, că România are spirit capacitate resursa umana sa nu ne fie teama sa ne angajam la orice efort, impreuna cu tot ce inseamna valorile UE in care valorile nationale sa isi faca simtite relevanta.

Vreau sa le multumesc tinerilor, am vazut foarte multi astazi.

Tot ce facem noi astazi le este destinat. Rostul nostru si sustinerea motiunii nu sunt pentru noi, ci pentru ei. Ei se vor mândri ca au preluat de la noi o tara puternica si au datoria sa o duca mai departee mai bine decât am făcut o noi.

Vă urez succes si vă indemn sa ne intoarcem fiecare sa ne apucam serios de munca si sa nu uitam niciodata ca in centrul programului de guvernare este cetățeanul române!”, a declarat Nicolae Ciucă imediat după ce a aflat că a devenit noul preşedinte PNL.

author avatar
Andrei Ștefan
352 afisari

13 COMENTARII

  1. Si alegatorul din Romania intreaba nedumerit- Ce P–A Calului este aia PNL?de ce mai sunt la guvernare?

  2. ALEGERI CA PE VREMEA COMUNISTILOR CU UN SINGUR CANDIDAT !!.
    CA AI VAZUT MULTI TINERI LA ACEST SPECTACOL DE CIRCOTECA ERA SI CAZUL !,DACA VENEAU CEI CARE AVEAU CEVA DE SPUS NU TE ALEGEAU !.
    INTELEG CA PANA LA ALEGERI ATI TRAS MATA DE COADA !,ABIA ACUM I-AI INDEMNAT SA SE APUCE SERIOS DE TREABA , INTREB SI EU CA TOT ROMANUL
    -SA SE APUCE DE TREABA MARE ??, CA PINA ACUM DOAR CEVA TREABA MICA SE PARE CA AU FACUT !!!!!!!!!!!!!!!.
    SI UITE ASA A INTRAT PE USA DIN DOS IN ISTORIA PNL SI MACIUCA ,SA TRAITI !

  3. @ Cu absența funcționării de armate șansele de conflicte militare extinse se reduc proporțional, ?

  4. Uite cum Armata pune ordine în PNL. Nu trebuie decât să-i urăm succes lui Ciucă al nostru, care, sper, să pună capăt discordiei politice, să ducă la unirea eforturilor nației spre binele României, să promoveze o altă politică, de dialog și concordie, de cooperare și bună conlucrare între toate forțele politice, indiferent de ideologie (dacă există așa ceva) și să introducă ordinea și disciplina în societatea românească grav afectate de domnia unora ca Petrov, Coldea și Koveși.

    • Vierme, militaurizații, toți, trebuie puși la muncă pînă la 65 de ani. Nu au ce munci, la săpat de șanâuri, dat cu mătura, strîns gunpoaie. Că, oricum, la altceva nu sunt buni!!!!!!!!

  5. L-au votat ca nu au avut de ales. Ce partid a asta cu un singur candidat? Cateodata e mai bine sa nu votezi pe nimeni si sa intri in default.

  6. Totul a decurs conform indicatiilor conducerii reala de partid si de stat, tovarasul General a fost ales cu o mare majoritate, asa cum s-a dorit

  7. La congresul anterior au fost 5000 ca erau 2 candidati. Acum daca a fost doar unu au fost suficieti cu 4000 de alegatori msi putin. E bine ca s-a facut economie din pusculita partidului. La urmatorul conges propun sa nu isi mai anunte nimeni candidatura si sa vina doar iohanul si sa anunte noul presedinte. Si asa se va face economie maxima! Traiasca si infloreasca luminosul partid national liberal de carton !

  8. Frumos aia cu in centru cetateanu romaniei ca aia din banca din fata Boc, Razvana, Fluture, Bleaga, Aroberta luau lumina din centru ggaozului lui Nuti pana ieri.
    Frumos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger