AcasăPoliticaBreaking News! Klaus Iohannis: "Îl desemnez pe Dacian Cioloş în funcţia de...

Breaking News! Klaus Iohannis: „Îl desemnez pe Dacian Cioloş în funcţia de premier!”

dacian-ciolos-klaus iohannisKlaus Iohannis: "Îl propun pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier!"

Klaus Iohannis a anunțat, luni seară, că-l propune pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier. USR a fost singurul partid care a făcut o propunere în acest sens la consultările de la Cotroceni.

„Din toate aceste propuneri, eu am reținut una pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez în funcția de candidat pe Dacian Cioloș”, a spus Iohannis.

De ce Dacian Cioloş?

Şeful statului a spus că la consultările de luni cu partidele politice a reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate „indiferent cine guvernează”.

Am avut astăzi consultări cu formațiunile parlamentare, după ce Guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură. În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează.

Este extrem de important să se gestioneze bine situația pandemică. Este foarte important să se gestioneze creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri pentru ca celelalte prețuri să nu crească la un nivel insuportabil pentru populație”, a afirmat Iohannis.

Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, propuneri, așa cum reprezentanții acestor formațiuni le-au prezentat și opiniei publice.

Eu am reținut una pe care o voi și pune în practică: am decis să-l desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe Dacian Cioloș”, a completat Klaus Iohannis.

Ce obiective i-a trasat lui Cioloş?

Klaus Iohannis i-a trasat şi un obiectiv lui Dacian Cioloş: banii din PNRR. „Este foarte important să beneficiem de sumele mari de care poate să dispună România prin Planul Național de Redresare și Reziliență și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate.

De asemenea, am reiterat importanța pregătirilor pentru perioada de iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile cu adevărat importante pentru români și nu certurile politice între diferiți actori”, a afirmat președintele.

author avatar
Andrei Ștefan
564 afisari

11 COMENTARII

  1. F.V. Cîtu iese pe porta din spate a Istoriei ! Ludovic Orban îsi va face Partidul sàu liberal . Cîtu va ràmâne cu echipa de zgomote care a comis puciul . Rares Bogdan nu mai reprezintà pe nimeni . Pnl este istorie ! Va avea soarta PNT ului . Cîtu agonizeazà , spunea un demitar ! Iohannis il va avea pe Stelian Ion Ministru al Justitiei !
    Mai existà ovariantà ; Dacian Ciolos refuzà ! El are un mare post în Parlamentul European .

  2. Ciolos? Si Peneleul lui ce zice ? Voteaza Guvern Ciolos ? O ranga in dinti lui R.Bogdan, eminentei cenusii R.Turcan, blondei Alina G. si marelui boc ?
    Si Citu , marele sef penele, ce zice ca se duce la vale ?
    Iohanis a trecut la USR ?
    Sah la PNL sau cacialma cu USR ?

  3. L a desemnat candidat deci mai sunt si altii dupa sau il lasa sa l transeze daca e apt!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger