AcasăPoliticaBREAKING NEWS. Independenta care deschidea lista comună PSD-PNL la europarlamentare se retrage....

BREAKING NEWS. Independenta care deschidea lista comună PSD-PNL la europarlamentare se retrage. Ramona Chiriac, KO în Coaliție

sursa foto: tvrinfo.ro

Informații de ultimă oră, care par să fi dat complet peste cap planurile Coaliției, vizează tocmai „deschiderea” de listă comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, din 9 iunie.

Ramona Chiriac, despre care se știa că va deschide lista comună PSD-PNL pentru europarlamentare, s-ar fi retras. Potrivit unor surse, ea l-ar fi anunțat pe Marcel Ciolacu, premierul și liderul PSD, căruia i-ar fi spus că se retrage din motive personale.

Până la momentul de față nici Ciolacu și nici Nicolae Ciucă, liderul PNL, nu au făcut precizări publice pe acest subiect.

Zilele trecute se aflase că Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene (CE) în România, s-a suspendat din funcția pe care o deține, pentru a putea candida la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Și că urma să ocupe primul loc pe listele comune PSD și PNL la aceste alegeri.

Ce anunțase purtătorul de cuvânt al PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a anunţat, luni seară, 11 martie, că lista comună PSD – PNL la europarlamentare va fi deschisă de către Ramona Chiriac.

„Am decis ca deschiderea listei la europarlamentare să fie făcută de Ramona Chiriac (…). A fost de acord cu propunerea noastră”, a anunțat Romașcanu, la un post TV.

„Este un independent pe această listă. (…) Venim cu o listă de europarlamentari deschisă de un om extrem de profesionist pe acest domeniu. (…) Ramona Chiriac are treabă cu Europa și cred că lumea va înțelege acest lucru”, a mai spus, la acel moment, senatorul PSD.

author avatar
Andrei Coman
763 afisari

13 COMENTARII

  1. Da țiganului un deget ca-ti ia toata mana , tuciuria voia comisar , de lgbt , ca atata stie . anuntata cu mare pompa , se va deschide lista cu o femeie , de fapt o fripturista moarta dupa functii si bani .

  2. Puneti-l băh pe ala de accept cum il cheama buhici..? daca tot ați plecat pe trendu asta! și o sa va voteze doar ei lgbtiștii!

  3. MENAJERA LUI IOHANNIS SPECIALISTA IN LGBT! SA SE DUCA UNDE A INTARCAT MUTU IAPA! MARE LUCRU CA AM AFLAT CA PRESEDINTELE IOHANNIS IUBESTE LGBT…PANA SI MENAJERA FAMILIEI SALE S-A OPTIONAT LGBT…DA O TINE PE DUAMNA CARMEN DE DEGETELE CA SA CREDEM CA SUNT O FAMILIE TRADITIONALA…

  4. asta e barbat l g b t tra nsge nder de aceea au dat-o afara de frica nu vor mai lua voturi

  5. asta e barbat l g b t tra nsge nder de aceea au dat-o afara de frica nu vor mai lua voturi!
    joh anus ciolanis e se cur rist po po nar, e de fatada cu escroaca de nevasta sa

  6. Femeia cu toate „defectele” pe care le menționează „cunoscătorii” de mai sus evită sa se amestece cu PSDPNL care devin astfel absolut nefrecventabili.
    Asta înseamnă că toxicitatea PSDPNL este la cote maxime.

    • Cand a vazut ca nu primeste postul de comisar nu a vrut sa se mai amestece cu ceilalti , daca primea postul se amesteca . voi homosexualii sinteti puri , restul majoritatii , toxici , logica lgbt !

  7. Ce pierdere domle ! o specialista in lins ….ce ne-am face fara asemenea” specialisti ”?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger