AcasăPoliticaBreaking News: Florin Cîţu şi-a dat DEMISA de la conducerea PNL. Cine...

Breaking News: Florin Cîţu şi-a dat DEMISA de la conducerea PNL. Cine va fi noul şef al liberalilor

florin-cituBreaking News // Florin Cîţu şi-a dat DEMISA de la conducerea PNL. Cine va fi noul şef al liberalilor

Florin Cîțu a anunțat că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL. Acesta spune că nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”.

Cîțu a mai spus că ceea ce se întâmplă acum în PNL nu dă dovadă de stabilitatea de care România are nevoie. Cîțu a spus că celor care nu au venit la ședință le-a lipsit curajul.

De ce şi-a dat Cîţu demisia?

Florin spune că dacă nu era coaliția guvernamentală cu PSD, ar fi continuat în funcția de lider al PNL.

„Este clar pentru mine că această coaliție cu PSD a fost greu de digerat, nu a fost un lucru natural. Tot ceea ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și această funcție de președinte PNL, am luat decizii pentru binele României.

Am spus că sunt măsuri, și dacă eram ascultat astăzi nu aveam aceste probleme, dar sunt măsuri care vor avea efect de bumerang, știm foarte bine că așa se întâmplă. Am corectat, când am preluat guvernarea României în 2019, probleme care s-au acumulat între 2017 și 2019. Din păcate, văd iarăși același ritm”, a declarat Florin Cîțu în fața sediului PNL.

Flutur, noul preşedinte PNL?

Gheorghe Flutur va fi președintele interimar al PNL până la Congresul din 10 aprilie, au confirmat pentru G4Media surse din partid. Flutur a fost ales spre nominalizare ținându-se cont că este prim-vicepreședintele cu cea mai mare vechime.

Congresul PNL va fi organizat duminica viitoare pentru alegerea unui nou președinte, cel mai probabil actualul premier, Nicolae Ciucă.

author avatar
Andrei Ștefan
446 afisari

6 COMENTARII

  1. Soluția cea mai simpla era, suspendarea lui Werner și alegeri anticipate, oricum cu ce este mai bine pt cetățean și tara, aceasta fuziune cu PSD, era mai ok sa fi făcut în decembrie demersuri pt anticipate și suspendarea președintelui

  2. Ti au bagat ranga la temelie si tie cum ati bagat voi romanilor de nu mai pot trai decent ne ati condamnat voi la saracie prin pixul vostru ? Acum sa spui ce ai facut cu imprumuturile ca in economie e zero.

  3. Adica, atunci cand EL si ciracii lui in frunte cu ziariciul urlator, daramau totul in cale, numai sa ajunga cat mai sus, era o dovada certa de ”stabilitate in Romania”, acum cand aceiasi vremelnici aliati (luminati intre timp de valoarea pitifelnicului), vor sa-l dea jos, destabilizeaza. Sa mori tuuuu….??? Auzi, masuri ”bune pentru Romania”… poate daca Romania se reduce la tine si la acolitii tai, ca noi nu simtim niciun bine, doar o povara in plus pentru imprumuturile si platile total dezinteresate (ha, ha, ha) pentru chstii total inutile. Ca eusine nu aveti, o stim din totdeauna, dar, ma intreb, oare legea e chiar oarba in Romania, sau i-a picat sabia din mana ???

  4. Derbedeule, pleaca acasa, da-ti demisia si de la senat si du-te la stapanii tai din america, liberal nenorocit

  5. ACEASTA SCURSURA NUMITA CITU AVEA UN TRECUT CE ERA SIGUR CUNOSCUT DE CEI CARE L-AU SALTAT PE SCAUNE NEVISATE CHIAR DE ACEASTA LEPADATURA ,SANTAJABIL ORCAD, INDIVIDUL FACEA JOCURILE CELOR DIN UMBRA . CINE L-A SUSTINUT PE FATA A FOST JOHANIS ,CINE L-A SUSTINUT PRIN DOS !! ,II BANUITI ,ACEEASI CARE L-AU TRIMIS IN SUA,ACEEASI CARE AU STOPAT DOSARUL PRIVIND ATACUL SPECULATIV LA MONEDA NATIONALA ,ACEEASI CARE INCA N-AU DAT FRIU LIBER LA DOSARUL LUI ISAR ,ACEEASI CARE O SUSTIN PE GORGHIU.
    LOGIC DERBEDEUL AR TREBUI SA ZBOARE MAINE SI DE LA SENAT ,A REUSIT SA UMPLE DE RAHAT SI A 2 a POZITIE IN STAT.
    CAT PRIVESTE PE ASA ZISUL FLUTURE PE LAMPA !!,CA URMAS A LUI CITU !!!,ESTE TOT O LEPRA CU DOSARE INGROPATE .
    SLUGARNICIA LUI FLUTUR FATA DE JOHANIS INTRECE COTELE DE PARIURI , REMEMBER ACTIUNEA SPARANGHELUL IN PLINA CARANTINA LA SUCEAVA !! SI FISSSSSSSSSSSS-UL CE A URMAT !.
    MOCIRLA ,CANGRENA ,LEPRELE SI LICHELISMUL SUNT ACASA IN GASCA PNL SI NU NUMAI !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger