AcasăPoliticaBREAKING NEWS! Florin Cîțu este noul președinte al PNL! Rezultatul voturilor: Cîţu...

BREAKING NEWS! Florin Cîțu este noul președinte al PNL! Rezultatul voturilor: Cîţu – 60,2%, Orban – 39,7%

florin-citu-1-BREAKING NEWS! Florin Cîțu este noul președinte al PNL! Rezultatul voturilor: Cîţu - 60,2%, Orban - 39,7%

Ceea ce se întrevedea s-a confirmat în urma numărătorii voturilor de la Congresul PNL 2021: Florin Cîţu a devenit preşedintele liberalilor!

Premierul a obținut aproape 1.000 de voturi în plus față de contracandidatul său, Ludovic Orban, care a condus partidul până acum.

Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi

Aşadar, Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, după ce a fost votat de majoritatea delegaţilor prezenţi la Congresul PNL de astăzi, 25 septembrie 2021. Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, 60,2% din numărul voturilor valabile. Ludovic Orban a obținut 1.898 de voturi, 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

Peste 5000 de liberali din toată țara, reuniți la Romexpo în ceea ce Orban a denumit ca fiind „un festival al democrației”, au decis cine va fi președintele PNL de acum înainte.

Principalele puncte ale moţiunii lui Cîţu sunt revizuirea Constituţiei, desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ), aderarea României la Spaţiul Schengen, dar şi la moneda euro, creşterea investiţiilor, dar şi digitalizarea ANAF.

author avatar
Andrei Ștefan
524 afisari

21 COMENTARII

  1. Acesta este declinul PNL -ului, au votat contra romanilor, doar pentru buzunarul si afacerile lor.
    Cutu e un ratat

  2. A castigat PDL, acest „cal troian” care a distrus politic tot ce a atins.
    O mana de ” afaceristi” ,se vede din afara, foarte protejati.
    Dar Dumnezeu e cu noi.

  3. RIP partidul liberal. Sa-i fie țărână ușoară. Ce decădere…. De la Bratianu la Catzu…
    Catzu este apoteoza..
    4 la treapta, două examene de admitere la ASE picate, isi termina colegiul si un master de nivel colegial in Grinnell, Iowa in 10 ani, cu sprijin financiar necunoscut, condiții necunoscute de plata a datoriei, o mică teapa, ca sa nu spun furt de la MBNA si cate altele pe care nu le știm încă..
    Trăiască partidul liberal!!!. .numai unul si unul, alesi pe sprâncene… Vreau doar sa mai amintesc de Rareș Bogdan, de fapt sa-i mulțumesc pentru ca si-a trădat partidul si țara…

  4. Vor ajunge repede lîngă „țărăniști” acești „liberali”.
    Acum să fim serioși, partidele vechi au dispărut, toate, imediat după război. Ăstea apărute acum, după 1990, au fost niște adunături de golani, hoți, securiști și mincinoși dornici de căpătuială.

  5. PENSIILE , SALARIUL MINIM SI ALOCATIILE COPIILOR VOR CRESTE IN FIECARE AN CALENDARISTIC DE LA 1 IANUARIE . NU VOR MAI FI FOLOSITE ACESTE CRESTERI CA INSTRUMENT POLITIC .

  6. Mesajul lui Citu catre USRPLUS in interpretarea lui Sebastian Lazaroiu : ” VINO , FA , ACAS , CA TE IUBESC . TI-A TRECUT VANATAIA ? „

  7. O mascarada galagioasa, osanale „celui mai iubit”(sic), „trompete” pentru atmosfera, incalcare cu nonsalanta chiar cu sfidare a oricaror prevederi legale unele de EI aprobate,toate pentru a ne reaminti (chiar nu era necesar) , de vremuri de care am crezut ca ne-am despartit definitiv. Nu este asa, deoarece faptuitorii sant urmasii inaintasilor si „inaintasilor” cu care le place sa se mandreasca, adica a Bratienilor si nu mai stiu cui, nuuooo ei sant urmasii APLAUDACILOR dinainte de ’89. Vrednici, hotarati, fara rusine, sfidatori cu pu….mea,cu legea , fanfaroni, int-un cuvant cu buna cuviinta. Am crezut 30 de ani intr-o slehta de politruci, nu venita pe cai din nu stiu ce pustiuri ale Asiei, ci crezuti si crescuti de noi cei multi care nu facem bataturi in coate pentru un ciolan. LEHAMITE scrie pe fruntea ta popor docil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger