AcasăPoliticaBREAKING NEWS: Certificatul verde la locul de muncă NU a trecut de...

BREAKING NEWS: Certificatul verde la locul de muncă NU a trecut de votul senatorilor/ UPDATE Cîțu, prima reacție: „Vom continua la…” – VIDEO

(foto: antena3.ro)

O informație de ultimă oră vine din Senat și vizează proiectul privind certificatul verde la locul de muncă.

UPDATE: Între două vizite la centre de vaccinare din Capitală, Florin Cîțu a aflat de decizia din Senat.

„Vom continua la Camera Deputaţilor, este un proiect important care trebuie aprobat, care ajută România să depăşească acest moment şi voi avea grijă ca la Camera Deputaţilor parlamentarii PNL să fie prezenţi, să voteze toţi”, a declarat Cîţu, după vizita la centrul de vaccinare organizat la Circul Metropolitan. Anterior, Cîțu fusese în vizită la centrul de vaccinare organizat la Palatul Copiilor.

E vorba despre proiectul dezbătut și supus votului în ședința de miercuri – mai precis propunerea legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private.

S-au înregistrat 67 de voturi „pentru” şi 60 de voturi „împotrivă”. Pentru a trece, erau necesare 69 de voturi „pentru”, fiind vorba de o lege organică. Senatul e prima Cameră sesizată în cazul acestui proiect de lege, forul decizional fiind Camera Deputaților.

Prima reacție de la AUR

„Victorie: Legea 454 (care ar fi obligat angajații la vaccinare) nu a trecut de Senat! Urmează Camera Deputaților!”, au transmis reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor, în urmă cu scurtă vreme.

Citiți și: BREAKING NEWS! Certificatul verde, obligatoriu pentru TOȚI ANGAJAȚII (DOCUMENT)

author avatar
Andrei Coman
781 afisari

6 COMENTARII

  1. Ma gandesc ce au avut in cap astia care au votat asemenea ticalosi si ,parte din ei,inca ii mai sustin.Sa fie la fel de ticalosi?

  2. Ca nu mai asigura traiul decent prevazut in constitutie mai ales pensionarilor nu se preocupa astia, le a luat Dumnezeu mintile numai cu covidul lor , boala si ea ca altele dat pt care nu au asigurat nici o pastila ca sa fie siguri ca mor pe capete!!!! Cinic , nu!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger