AcasăPoliticaBombele de pe listele PSD şi PNL pentru alegerile parlamentare. Marii absenți...

Bombele de pe listele PSD şi PNL pentru alegerile parlamentare. Marii absenți sunt adevărate lovituri

florin iordacheBombele de pe listele PSD şi PNL pentru alegerile parlamentare. Marii absenți sunt adevărate lovituri

PSD și PNL şi-au definitivat listele privind candidaţii pentru Alegerile Parlamentare, care, în mod normal, ar trebui să aibă loc în luna decembrie. La Olt, există mari suprize. Deşi propunerile de pe listele pentru Senat şi camera Deputaţilor nu au încă girul membrilor din organizaţiile locale, de săptămâna următoare aceste organizaţii urmând să se pronunţe, la PSD Olt sunt clare orientările.

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, va deschide lista PSD în judeţul Olt la alegerile parlamentare pentru Senat, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene a partidului, Marius Oprescu.

Întrebat dacă fratele senatorului Paul Stănescu, deputatul PSD de Olt Alexandru Stănescu, va candida pentru un nou mandat de parlamentar, Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt, a răspuns că Alexandru Stănescu nu şi-a mai manifestat intenţia de a candida. Nici candidatura lui Florin Iordache nu este clară. În privinţa unei posibile candidaturi a deputatului de Olt Florin Iordache, Marius Oprescu a spus că nu a avut o discuţie cu acesta pe tema menţionată. „Domnul Florin Iordache nu ştiu de unde este, n-am reuşit să-mi dau seama„, a spus Oprescu.

Pentru PNL, lucrurile sunt mai complicate

De ce sunt mai complicate lucrurile la PNL? Pentru că sunt sigure doar două locuri. Lista de la Senat va fi deschisă de liderul filialei, Liviu Voiculescu, cel care a pierdut cu nici două săptămâni în urmă competiţia electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, în timp ce lista pentru camera Deputaţilor va fi deschisă de Gigel Ştirbu. Pe locul 2 la camera Deputaţilor este propus secretarul organizaţiei, Ana-Maria Ciauşu.

author avatar
Andrei Ștefan
867 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger