AcasăPoliticaBOMBĂ! Roman Abramovici, viitorul președinte al Rusiei?! El este ALESUL Occidentului!

BOMBĂ! Roman Abramovici, viitorul președinte al Rusiei?! El este ALESUL Occidentului!

Soarta politică a lui Vladimir Putin a fost pecetluită în momentul în care a ordonat atacarea Ucrainei. Într-o campanie fără precedent, care a unit lumea politică și cea economică (toate marile corporații!), Occidentul s-a pus împotriva liderului de la Kremlin și i-a transmis că nu mai reprezintă un partener de încredere. Pe cale de consecință, va fi schimbat, ca la fotbal, o înlocuire pregătită în cel mai mic detaliu de serviciile de informații din Federația Rusă, cu ajutorul colegilor NATO. Alesul Vestului este Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea Londra, poate cel mai apreciat oligarh rus al momentului, un personaj discret și recomandat de multe. Și, mai ales, de mulți!

Iată că discursul rostit de Joe Biden în Polonia se dovedește a nu fi fost, totuși, o mare eroare. De fapt, tot mai mulți spun că președintele Americii a transmis, „pe unde scurte”, mesajul pe care FSB și SVR îl așteptau – America dă undă verde pentru o lovitură de stat împotriva lui Vladimir Putin! Dar, dacă Putin deja a anticipat asta și și-a pregătit ieșirea din scenă?!

După pandemie, NU războiului!

După mai bine de doi ani de pandemie și o planetă încă terifiată de povestea coronavirusului SARS-Cov-2, e clar că omenirii nu-i trebuia un război și cu atât mai puțin în acest moment! Însă, Vladimir Putin nu pare să fi înțeles asta când a decis că trebuie să intervină militar în Ucraina, o „operațiune specială”, cum a numit el atacarea Kievului.

Mulți au avut de pierdut, căci sancțiunile Occidentului n-au întârziat să apară, iar de la statul rus în jos toată suflarea slavă trage azi ponoasele acestei acțiuni. În plus, marile firme din Vest s-au retras de pe piața locală și numărul rușilor ajunși șomeri a explodat.

Tabloul zugrăvit de „Țarul Putin” are azi multe nuanțe de negru – oligarhii sunt nemulțumiți, oamenii de rând, dezamăgiți, iar cei mai mulți dintre soldații ruși, înfuriați că trebuie să lupte împotriva rudelor de sânge din Ucraina.

Evreul Abramovici are girul Marii Finanțe

Însă, cum a arătat Național în atâtea articole, nu întotdeauna contează voința clasei de jos, cât mai cu seamă calculele Elitei. Iar de data asta, Vladimir Putin pare să-i fi scos din sărite pe toți sforarii planetei, care și-au văzut afacerile dinamitate de acțiunile imprevizibilului președinte al Federației Ruse.  Lumea are nevoie de o Rusie puternică, dar în același timp pașnică, o națiune cu care se poate negocia, un partener de încredere și business.

Iar Roman Abramovici este personajul ideal, alesul care poate readuce pacea între Est și Vest. Născut în Rusia, evreul Roman Abramovici se bucură de sprijinul Marii Finanțe, are girul Big Finn. Numele lui deschide ușile cancelariilor europene, ba chiar i-a fost prezentat lui Joe Biden la Varșovia, cu ocazia vizitei în Polonia a delegației americane. Cei doi au dialogat fățiș, lăsându-se fotografiați de mass-media primită la eveniment. În limbaj diplomatic, Casa Albă a dat de înțeles că vede în Abramovici un bun partener de dialog.

Abramovici, PR ca nimeni altul

Otrăvit și, cu toate astea, de neoprit! Roman Abramovici este mai ceva ca Bruce Willis, joacă pe toate fronturile – de la Londra zboară la Moscova, ajunge în Ucraina și apoi la Soci, îi înmânează lui Putin o scrisoare de la Zelenski și pe urmă duce personal răspunsul la Kiev, aterizează la Istanbul și pregătește terenul pentru noi negocieri ruso-ucraineene, la fel cum a făcut și acum două săptămâni, în Belarus.

Roman Abramovici e peste tot, PR-ul de care are parte se vede că a fost pus în scenă de cei mai buni specialiști din lume (recunoscuți a fi cei din Israel). Cu grijă, s-a indus în mentalul colectiv ideea de Putin – rusul rău, Abramovici – rusul bun.

Cel mai vehiculat scenariu

Înlăturarea lui Putin este, totuși, un plan în mai multe acte. Cel mai vehiculat scenariu luat în calcul prevede o retragere treptată a liderului de la Kremlin, variantă cu care chiar „Țarul” ar fi de acord.

În viitorul apropiat, Roman Abramovici ar putea fi „cooptat” în aparatul de stat primind un portofoliu important (se vorbește de Ministerul de Externe, acolo unde Serghei Lavrov își caută de ceva vreme un „urmaș”). Iar la următoarele alegeri, Vladimir Putin ar urma să nu mai candideze pentru funcția de președinte – va fi premier, în timp ce Abramovici, având sprijinul său, va ajunge la Kremlin!

Varianta unei lovituri de stat,  cum poate și-ar dori Washingtonul, nu prea stă în picioare, fie și numai prin prisma faptului că nu s-a mai pomenit asta la o superputere militară; Federația Rusă nu este orice țară de pe glob, asta-i clar, cum la fel de clar e că Putin nu-i Erdogan, să fie trădat de cei mai apropiați ofițeri.

În schimb, printr-o ieșire a sa cât mai elegantă din scenă toți ar avea un „deal” de tip „win-win”. Occidentul își întronează omul său la Kremlin, Rusia redevine partenerul economic așteptat de corporații.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.072 afisari

19 COMENTARII

  1. Lovitura din stat?
    Nu cred din Kremlin nu iesi decat cu picioarele înainte cum l-au scos jidanii pe Stalin. Dar Roman e posibil sa isi salveze din bani sa nu uitam ca banii apropiaților macelarului din Kremlin si diliului Jirinovschi or sa intre in contul de reconstruire a Ucrainei care a atins 1000 de miliarde de euro numai un mizilic. Da nu cred ca se supara nimeni ca oligarhii rusi isi ajuta fratii? Oricum alegerea lui Roman a fost proasta cand l-a propus pe macelar lui Ielțin.

    • Corectie:
      Cum l-au scos jidanii pe JIDANUL Stalin.
      Si nu mai pune botul la toate mizeriile !!!

      • I-au dat novociok in bulz cu terci de tipa Stalin pan la clopotnita lu san Vasili. Pana neata a crapat ranza in nentu Stalin si a inceput sa mierleasca la ortu popi.A fost mare bucurie.

  2. omul asta toata viata a trandavit ba pe un iaht ba pe altul , ba pe o plaja , ba pe alta , ba intr-un club ba in altul . cred ca nu stie nici sa se incheie la sireturi .

    • actor politic, nu trebuie sa stie doar sa lase impresia ca stie, cel mai inalt dintre prostovani stie fizica ? nici cat jumatate din cat stie veorica

  3. Pare fabulație în șuetă la un pahar de Tanita , vestul firește că l-ar vrea înlocuit pe Putin , cu oricine , numai să nu mai dețină atâta forță pe persoană fizică , însă nu e ca la alegerile din diaspora , Rusia a anticipat sancțiunile și nu pare dezechilibrată , e la firul ierbii . Dacă totuși iese Abramov , să nu avem surpriza să bombardeze Liverpoolul . Încă se joacă . Iar lovitură decisivă , care să aducă imediat pacea nu există . Să nu o lungim cu ziua a 7534 de război , că o să ne batem pe colțul de pâine . Toți

  4. Deci cam asta e viitorul democratiei mondiale.Presedintii nu mai sunt pusi prin votul liber al popoarelor ci de catre marea finanta mondiala.La noi se intampla demult ,in SUA A fost impus Biden peste vointa poporului american,iar in Franta spalatii pe creier ai pandemiei il vor pune din nou pe Macron si tot asa.Mai ,Cezar,am impresia ca te bucuri de asta,ar trebui sa plangi la ce va asteapta generatia voastra.

  5. Fibra rusului inteligent si democratc este Navalnai , nu poti compara unul surghiunit in puscarie cu unul care se lafaie pe yaht . Inca se joaca , normal ca lui Putin i-ar surade o cedare de putere cu garantiile pe care i le-a asigurat el lui Eltin .

  6. Vise! Au avut oamenii lor, pe care i-a băgat țarul la zdup. Remember Hodorkovsky. Mai bine s-ar ocupa de bideu că e senil. Sau poate vor un alt Medvedev??

  7. ORANGE SPORT . RO , 16 MARTIE 2022 ( AMERICAN PURPOSE – FRANCIS FUKUYAMA ) : ” SPECIALISTUL AMERICAN CARE ANUNTA URMATOAREA TARA INVADATA DUPA CE RUSIA A ATACAT UCRAINA : ” SPERAM CA REALIZEAZA NECESITATEA DE A SE PREGATI DE LUPTA ” .

  8. Nicholas , ai mai ” indulcit ” tonul , esti pe drumul cel bun . NEWSWEEK.RO , 18.03. 2022 , ORA 10:35 : ” OPINIE MIRCEA CARTARESCU : RAZBOIUL LUI PUTIN CU MINE SI CU TINE ” .

  9. Dacă e alesul Occidentului, să-l pună președinte în occident. În Russia se pun președință ăia aleși de ruși. Ce simplu e să cucerești o țară mare ca Russia extrem de bogată în resurse necesare marii finanțe hărpărețe, fără să tragi un foc de armă. Te alegi cu nave de transport stații spațiale, tehnologie Kinhjal, avioane Su57, drone submarine, zăcăminte de toate felurile, etc. Toate de-a moaca. Așa de proști să fie rușii?

      • EUROSPORT.RO , 30/03/2022. 0RA 11:47 GMT+2 , DE CRISTINA MIHAILA : ” BINE , MAMA , ADIO ! ” . ” SPALAREA PE CREIER ” GENERATA DE PROPAGANDA LUI PUTIN DUCE LA SITUATII ABSURDE ” . FOTO . Alina Shynkarenko , vicecampioana la inot sincron si medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice in proba pe echipe – Mama ei este rusoaica , tatal ucrainean .

      • Navalnii este un Pacepa rus sau, mai corect, un Zelenski rus.
        Adica un tradator, care s-a pus in slujba dusmanilor Rusiei.
        Poporul rus la-a mirosit….

  10. Baliverne! Argumentație de cârciumă. Articol de umplutură în lipsă de subiecte.

  11. Pana si in Rusia se ‘pun” presedintii? Colonia ce sa mai zica? O tempora, o mores!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger