AcasăPoliticaBombă la Sectorul 1! Daniel Tudorache o face KO pe Clotilde Armand...

Bombă la Sectorul 1! Daniel Tudorache o face KO pe Clotilde Armand după renumărarea voturilor!

Daniel TudoracheBombă la Sectorul 1! Daniel Tudorache o face KO pe Clotilde Armand, după renumărarea voturilor

Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile de la Sectorul 1 cu aproape 1000 de voturi în plus faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand, actualul primar.

Numărătoare voturilor de către polițiști s-a încheiat marți seară, 11 mai, urmând ca în decursul zilei de miercuri cei de la Parchet să transmită un comunicat oficial în acest sens, potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3.

Renumărarea voturilor de la cele 166 de secții de votare din Sectorul 1 a avut loc la sediul Serviciului Control Intern, din Capitală, unde a fost improvizat un spațiu. 10 polițiști au fost desemnați să se ocupe de renumărarea buletinelor de vot, după o solicitare venită dinspre Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ).

PSD a reclamat fraude la alegeri

SIIJ a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția Capitalei să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand, după ce PSD a reclamat o presupusă fraudă la vot.

După ce s-a încheiat procesul de renumărare, care a fost prelungit cu 10 zile, urmează să se confrunte buletinele de vot cu procesele verbale. Este posibil ca urmărirea penală să înceapă pe numele mai multor persoane. Unii saci cu buletine au fost depozitați în condiții nu tocmai corespunzătoare.

PSD, prin vocea liderului Marcel Ciolacu, a transmis că se va organiza strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1, după ce Clotilde Armand a pierdut iată alegerile.

PSD depusese plângere, după alegerile locale de anul trecut. Au reclamat comiterea unor infracțiuni de către Dan Barna, președintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – președintele Biroului Electoral Sector 1 și Andrei Nicolescu, membru USR.

author avatar
Andreea Vlad
2.499 afisari

17 COMENTARII

  1. O Romanie fara Hotie????????Al cui era sloganul asta?????Barna corupt,sasu hot si corupt,USR-ul corupt.Iata cine conduce Romania!!!!!!!Va place ce ati ales romani?????Nu vom prospera in vecii vecilor daca nu vom fi uniti si nu vrem binele acestui popor napastuit,care este la coada Europei

    • Nu puteți generaliza. Sasul este Președintele Ro și nu e corupt iar dacă contați pe PSD, nu aveți decit sa credeți ca este imaculat.

      • copii traficati, sase case, legaturi cu procurori si securisti tortionari comunisti,schweighoffer, bmw si nu e corupt? hai las-o jos ca macane. pai asa mai bine cu putin barem ala are destul si se multumeste cu mai putin.

      • Nu e corupt ?
        Inseamna ca a returnat tot ce a furat si si-a platit datoria fata de statul roman.
        Asa ar fi frumos din parte unui vajnic ginere de securist(roman nu neamt) !

  2. No Problemo! Ciolacu, vocea PSD, va da innapoi si va renunta dupa ce va primi un telefon misterios de la SRI ori DNA pentru ca prietenii lui Clotilde de la DGSE-ul francez vegheaza.

    • Vezi de treaba, ai vazut ce dinti de camila are ?
      Si, oricum, nu poti avea incredere ca suge si nu sufla , ceea ce ar fi grav pentru ”beneficiar” !

  3. nu e corupt alogenul parazit ???????????????
    ha, ha, ha…..e o gluma sau va bateti joc ?

  4. Ea s a demolat și demascat singura saraca după ce au apărut întreg cu sacii ea era uluita de camerele video care mergeau culmea cum prevede legea.

  5. Bun si ce implicatii juridice, respectiv ce schimbari in teren va avea acest nou rezultat?

  6. Bun si acum ce se intampla?
    -se reiau alegerile?
    -e declarat judecatoresc adversarul primar
    -isi da demisia Armand?

  7. Gresit ! Ciolacu sa si schimbe consilierii.Nu e nevoie de refeendum si mai akes de capcana unor noi alegeri.A fost deja ales un primar cu 1000 de voturi in plus.El trebuie sa inlocuie infractorul( complice cel putin) in urma renumararii.
    Daca se merge pe referendum si noi alegeri Clocotilda va sta vreo 4 ani primar.Toate actele enise vor fi nule.Prejidiciul in sector 1 va fi imens.

  8. Numirea primarului s-a facut in urma procesului de numarare voturi. Daca se demonstreaza ca nu a fost corect, acel act care a facut-o primar pe baza voturilor pe Clotilde e nul de drept. Deci Clotilde NU e primar. (Drept elementar, ce naiba, ca nu ne-am bolunzit cu totii…)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger