AcasăPoliticaBombă la PSD! Ciolacu o premiază pe Firea și cu candidatul la...

Bombă la PSD! Ciolacu o premiază pe Firea și cu candidatul la Primăria Sectorului 2

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Surse extrem de bine informate din conducerea PSD au declarat în exclusivitate pentru ziarul nostru că Marcel Ciolacu pregătește încă o mișcare bombă, de data asta, legată de candidaturile la primăriile de sector.

Este vorba despre Primăria Sectorului 2, acolo unde Ciolacu s-a decis să îl nominalizeze pe Alexandru Hazem Kansou, unul din oamenii cei mai apropiați ai Gabrielei Firea. Alexandru Hazem Kansou a fost director general al STB, în ultima parte a mandatului de Primar General al Gabrielei Firea, iar în prezent este director general al Radiocom- Societatea Națională de Comunicații.

După ce a făcut un prim pas în a-și cumpăra (măcar temporar) liniștea în partid și a răsplătit-o pe Gabriela Firea, pentru renunțarea (fără prea mare scandal) la candidatura la Primăria Generală, cu un loc eligibil pe listele pentru europarlamentari, Ciolacu a considerat că nu e suficient și a decis împreună cu garda sa pretoriană din partid să pună un om de al Gabrielei Firea să candideze la Primăria Sectorului 2, din partea Coaliției.

Așa a ajuns Hazem, unul din tinerii pesediști cei mai apropiați de Gabriela Firea, să îl înlocuiască chiar pe Rareș Hopincă, actualul prefect al Capitalei, rudă prin alianță cu Marcel Ciolacu, și care era vehiculat și la televiziuni și în presa scrisă, ca fiind aproape sigur candidatul PSD și PNL la Sectorul 2.

Viața e complexă…..la PSD, cum ar zice un clasic în viață.

author avatar
Andrei Coman
2.623 afisari

5 COMENTARII

  1. omul asta-i prins de nas de toata lumea , nu-i un om liber sa ia decizii , scoteti-l din carți !

  2. Omul asta fie e prost de bubuie, fie este un escroc penibil !
    In ambele situatii este sulfuros si periculos !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger