AcasăPoliticaBOMBĂ în ultimul sondaj politic din România. AUR, scor aproape dublu cât...

BOMBĂ în ultimul sondaj politic din România. AUR, scor aproape dublu cât USR!/Va fi ședință cu scântei și în PNL!

BOMBĂ în ultimul sondaj politic din România. AUR, scor aproape dublu cât USR!/Va fi ședință cu scântei și în PNL! (sursa foto: debanat.ro)

Un sondaj CURS realizat recent indică faptul că Alianța pentru Unirea Românilor are un scor aproape dublu față de USR-ul condus de Cătălin Drulă, AUR situându-se pe locul 3 într-un top în care pe primul loc se află PSD, urmat de PNL, partidul în fruntea căruia se află premierul Nicolae Ciucă.

Sondajul de opinie indică faptul că PSD și PNL ar putea să formeze singure guvernul, cu o majoritate confortabilă, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare.

Sondaj CURS: PSD, urmat de PNL și AUR

Cum arată situația în rândul partidelor și ce au răspuns românii care au participat la un sondaj CURS realizat în perioada 8 – 22 septembrie 2022 la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?”.

Iată rezultatele:

(sursa foto: curs.ro)

Partidul Social Democrat (PSD) 35%
Partidul Național Liberal (PNL) 22%
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) 15%
Uniunea Salvați România (USR) 8%
Uniunea Democrata a Maghiarilor din România (UDMR) 5%
Partidul Mișcarea Populară (PMP) 4%
Partidul Umanist social-liberal (PU-SL) 4%
Partidul Ecologist Român (PER) 2%
SOS România (Șoșoacă)2%
Altul 3%

Metodologie

E vorba de un sondaj realizat în perioada 8 – 22 septembrie 2022, conform CURS, la care au participat votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din România, în vârstă 18 ani şi peste

Volumul eşantionului: 1015 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste

Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.1% la un nivel de încredere de 95%

Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților

Validarea eșantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS

Datele sunt ponderate în funcție de structura pe vârste a electoratului României.

author avatar
Andrei Coman
1.472 afisari

23 COMENTARII

  1. Și pe PNL și PSD cine dracului ai mai.alege lumea moare da foame și iei își mărește salariile
    A dat banii la Bugetari sa le dea voturile atâta prostimea sa dacă foamea Lasă că mergem sa alegem AUR decât javrele astea împuțite

    • Holera galbena PNL ,nu are 22% până în pl ,la ce cozi de topoare trădătoare de neam si țară au ,imp cu impostorul Werner, mi ca ciuma roșie PSD ar sta mai bine ,cu celalalt trădător și impostor ciolacu,de ONG usr nici nu arectist sa vb ,el va dispărea definitiv de pe ac3nw politica

      • Eu sunt om de stanga pentru ca sunt angajat, nu patron, dar am sa votez cu Aur care este de dreapta, pana apare alt partid de stanga.

  2. Când zici CURS zici sCURSurā. Falsificatorii de sondaje. Românii se topesc de dragul psd si pnl, adica al alora care îi batjocoresc si îi decimeazā, efectiv, de 33 de ani, ducand România la groapā. În realitate, AUR are cât psd si va avea si mai mult, de aici panica borfasilor. Se foloseste aceeasi mizerie ca de atatea ori, cum iau patriotii avânt, cum vin sondorii în latrine, preluati de presa vândutā, si îi (dis)crediteazā cu scoruri derizorii, ca sā pregateasca jaful din timp.

    • Astia ar trebui desfiintati, sa nu aiba dreptul sa fie in parlament. Nu este un partid, ci e o structura pe baze etnice.

  3. DOAR NISTE RETARDATI, TREPANATI , OLIGOFRENI,…ETC., AR MAI VOTA PNL, USR, UDMR,SI PSD , SA MA MAI GANDESC, DEOARECE CIOLACU SI A DAT TOATA SILINTA SA SI BAGE PARDITUL IN ….HAZNA, INTRAND IN AMANTLAC CU PNL -UL, PARTID CARE AR TREBUI SA IA CALEA PNT- CD-ULUI, UN PARTID DE OPORTUNISTI,GOLANI, CURVE DE TOATE CATEGORIILE, MINCINOSI, JAVRE……… INCEPAND CU …MAISTRUL DIN DEALUL COTROCENILOR….

  4. Sondajele inainte de aparea sint vizate de securitate. nu au nici o legatura cu ce vor oamenii , reprezinta planurile securitatii pentru urmatoarele alegeri . in 24 vom vedea o coalitie psd -aur . simion si aur au inceput deja cu minciuni , se fac ca nu vad mafia din spatele ministrului energiei si nici ca psd l-a salvat pe popescu de doua ori , simion atata stie virgil popescu el este sistemul cu care se lauda aur ca lupta .despre smenul cu mintia nu mai scot o vorba , au uitat si de asta in schimb prostesc oamenii cu gandacii si alte fleacuri . toate partidele nu strang 15% , cam asta este parerea REALA a oamenilor despre politicieni si partide .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger