AcasăPoliticaBOMBĂ în Guvernul demis! Aliatul lui Orban a trădat? Ministrul care a...

BOMBĂ în Guvernul demis! Aliatul lui Orban a trădat? Ministrul care a revenit lângă Florin Cîţu

Adrian-Oros-PNL BOMBĂ în Guvernul demis! Aliatul lui Orban a trădat? Ministrul care a revenit lângă Florin Cîţu

Adrian Oros, unul din „greii” din tabăra lui Ludovic Orban, a renunţat la demisie şi a revenit în Guvern, lângă Florin Cîţu. El va fi din nou ministrul Agriculturii.

Oros a promis că rămâne în „echipa Orban”.

De ce a revenit Oros asupra deciziei?

Adrian Oros a spus că ”am fost sunat aseară de premierul Cîțu, să revin asupra demisiei până la formarea unui nou guvern.

E vorba de o perioadă scurtă sper, și nu vreau să provoc disfuncționalități în sistem. Fermierii nu trebuie să fie afectați de criza politică. Am sperat că vor numi pe altcineva, și activitatea să continue fără șocuri inutile”.

Ministrul Agriculturii a mai spus că ”nu părăsesc echipa Orban. Singura soluție realistă și decentă pentru refacerea coaliției este cu Ludovic Orban premier”.

Oros, un apropiat al lui Ludovic Orban, anunțase pe 28 septembrie că îşi va depune demisia din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precizând că „pentru premierul Florin Cîţu, agricultura şi industria alimentară nu au fost niciodată priorităţi”.

author avatar
Andrei Ștefan
517 afisari

2 COMENTARII

  1. Tradatorul in primul rand a tradat agricultorii romani, a distrus si ce mai mergea si s a dus dupa kamikaze sa se detoneze impreuna!!!

  2. Pentru asta, pana si semnificatia cuvantului agricultura trebuie s-o caute in DEX. Am spus-o si o mai spun… tara asta va „muri” de incompetenta. Ma gandesc, ca totusi ,macar in Academia Romana sant ceva minti luminate, care vad ce se intampla. De ce tac ??? De ce taceti !!!???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger