AcasăPoliticaBOMBA din USR: tabăra lui Barna a ales deja noul şef al...

BOMBA din USR: tabăra lui Barna a ales deja noul şef al partidului. Cioloş, pe făraş!

Dacian Ciolos Dan BarnaBOMBA din USR: tabăra lui Barna a ales deja noul şef al partidului. Cioloş, pe făraş!

După ce Dacian Cioloș a venit în fața conducerii partidului propunând un program prin care practic schimbă raporturile de putere în partid, Dan Barna îl acuză, într-un mesaj intern, că dinamitează partidul.

Nu merge așa, când nu îți convine reinventezi partidul… Ne spui sec și arogant: votați sau plec”, acuză Barna. Cioloș replică pe același forum și spune că el vrea doar binele partidului și că nu e pe aceeași lungime de undă cu Barna.

Gruparea Barna ar fi ales deja noul preşedinte USR

Oamenii lui Dan Barna, care dețin o majoritate confortabilă în forurile de conducere ale USR, nu vor să cedeze niciun pas în fața lui Dacian Cioloș și nu vor accepta acele comisii externe, cerute de actualul președinte al USR, conform stiripesurse.

Oamenii lui Dan Barna sunt dispuși să continue acest scandal, în speranța că Dacian Cioloș va ceda și va demisiona de la șefia USR. În acest scenariu, pasul următor va fi pregătirea Congresului USR, iar aici mare favorit pentru a prelua scaunul de președinte USR este Cătălin Drulă.

Cioloș l-a atacat şi el pe Barna

Dacian Cioloș i-a replicat imediat pe același forum intern lui Dan Barna pe care-l acuză că nu vine cu soluții, că nu i-a citit documentul, dar a ieșit să-l critice la tv și că îi exclude din partid pe cei care nu sunt de acord cu el.

Partidul suferă si noi ne certăm între noi. Am propus soluții și am primit o explozie de nervi din partea ta, fără să îi dai 24 de ore documentului propus. Îmi ceri consens și îmi oferi ieșiri la televizor.

Îmi e dificil să înțeleg ce propui partidului în afară de a-i exclude pe cei care nu sunt cu tine”, a acuzat șeful USR.

author avatar
Andrei Ștefan
1.108 afisari

4 COMENTARII

  1. Situația se apropie de un banc ; Într-o pădure eres o poiană frumoasă tigru eres șeful cel mare și o alesese că loc de odihnă , după un timp începuse sa miroase urit deoarece animalele începuseră să-și facă nevoile acolo . Supărat le adună pe toate și le puse în vedere să nu mai facă acolo nevoile .Le arata un stejar la o distanță apreciabilă care nuai prezenta un pericol de miros sub amenințarea că îi va jupui pe cei care nu se conformează .După vreo luna pleacă în control și la o tufă imediat de poiană vede un iepure care se scremea să-și facă nevoile . Supărat îi spuse ; bai , urecheatule tu nu ai auzit porunca mea ? Ba am auzit dar sa vedeți ; într-o zi m-am dus la stejar să-mi fac nevoia lîngă mine a venit un urs care a terminat mai repede și mă întreabă; bai ,urecheatule ție îți cade părul ? i-am răspuns că nu ,atunci ma luat de ceafă și sa șters cu mine la fund. .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger