AcasăPoliticaBOMBĂ: Ciucă, gata să-şi depună mandatul! Ce l-a scos din sărite pe...

BOMBĂ: Ciucă, gata să-şi depună mandatul! Ce l-a scos din sărite pe şeful Armatei, propus premier de Klaus Iohannis

iohannis-nicolae-ciuca BOMBĂ: Ciucă, gata să-şi depună mandatul! Ce l-a scos din sărite pe şeful Armatei, propus premier de Klaus Iohannis

Liderul USR Dacian Cioloș a declarat luni, la finalul discuțiilor cu premierul desemnat, că USR nu poate susține un guvern minoritar. ”I-am spus (luni Nicolae Ciucă- n.red) că USR nu poate să susțină un astfel de guvern”, a spus Cioloș, afirmând că știe că premierul desemnat a avut deja negocieri cu PSD și, cel mai probabil, acestea vor fi reluate.

Cioloș a mai precizat că premierul desemnat a spus că va transmite conducerii PNL poziția foșilot parteneri de guvernare de la USR.

Se dă bătut Nicolae Ciucă?

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a precizat, după discuțiile cu Dacian Cioloș, că va căuta „orice soluție” pentru formarea unui guvern.

Discuțiile au plecat de la a prezenta și a recunoaște situația de criză, gravă, prin care trece țara în acest moment și am solicitat ca fiecare dintre noi să dăm dovadă de maturitate politică și să luăm decizia care se cuvine pentru țară.

Încă am speranțe că se poate investi un guvern în acest mandat. Atunci când voi considera că aceste șanse nu mai sunt, voi proceda ca atare”, a declarat Nicolae Ciucă.

Ciucă aproape că s-a rugat de USR

Nicolae Ciucă a declarat, după întâlnirea cu Dacian Cioloș, că USR nu susține un guvern minoritar și cere refacerea coaliției.

Un răspuns cât se poate de tranşant. USR nu susţine un Guvern minoritar, există o singură soluţie, refacerea coaliţiei. Neavând un mandat în acest sens, nu am putut da un răspuns. Voi merge la partid şi vom lua decizia.

Am terminat acum negocierile cu USR, în funcţie de ce se va decide în partid, vom vedea dacă mai continuăm. Situaţia e foarte dificilă. Discuţiile au plecat de la recunoaşterea situaţiei grave prin care trece ţara.

Am solicitat ca fiecare dintre noi să luăm decizia corectă pentru ţară”, a declarat Nicolae Ciucă la finalul întâlnirii cu Dacian Cioloş.

author avatar
Andrei Ștefan
1.879 afisari

10 COMENTARII

  1. Poate il convinge pe iohann ca singura solutie sunt alegeri anticipate ca nimeni nu se mai intrlege cu nimeni si economic ne a adus in haos.sau poate ar fi bine ca esuat sa si dea demisia!!!

  2. Parca ieri, alaltaieri, pierzatorii astia solicitau acelasi lucru…acuma nu se mai poate… Cand ma gandesc ca unii care nu gandesc i-au adus in politica…

  3. Pana la urma unde ajungem cu proviiratul asta ?
    Cine vrea ca Romania sa stea in starea asta de letargie Liberala ?
    Parca am fi neam de prosti, incapabili sa gasim o solutie in prostia noastra

  4. Pana la urma unde ajungem cu provizoratul asta ?
    Cine vrea ca Romania sa stea in starea asta de letargie Liberala ?
    Parca am fi neam de prosti, incapabili sa gasim o solutie in prostia noastra

  5. Se impiedica fix de votul romanilor.
    Peeseedeee are cel mai maire procent.
    Orice combinatii ar face tot le da cu virgula..
    Acum e buna ciuma rosie?

  6. El e general. Generalii se foloseau in imperiul roman antic. Dar aveau scoala politica. Erau desemnati sa conduca dupa virtutile bataliilor lor. In Europa nu se foloseste, e un model sud american. Asta arata lipsa de politicieni de clasa in epoca moderna romaneasca.

  7. Daca face asta isi castiga stima noastra.Daca in sangele lui de general roman mai palpaie o urma de patriotism nu ar trebui sa se faca partas cu derbedeii si talharii care fascizeaza Romania in numele asazisei pandemii.

  8. @ Dacă s-au observat creșteri ale nivelului hormonilor masculini, inclusiv la persoanele de sex feminin, după administrarea vaccinurilor împotriva COVID, ceea ce ar explica oarecum și propunerea unui general în rezervă pentru funcția de prim ministru, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger