AcasăPoliticaBoc s-a supărat pe conducerea centrală a PNL-ului. Acuză ”un gest de...

Boc s-a supărat pe conducerea centrală a PNL-ului. Acuză ”un gest de sfidare fără precedent” – VIDEO

Boc s-a supărat pe conducerea centrală a PNL-ului. Acuză ”un gest de sfidare fără precedent” - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Se vede treaba că edilul Clujului, totodată președintele Asociației Municipiilor din România, este extrem de dezamăgit de actuala conducere centrală a formațiunii politice, în frunte cu Ludovic Orban.

Deși nu a rostit vreun nume, Emil Boc a acuzat o sfidare la adresa organizației Cluj a PNL-ului, când vine vorba despre numirea unui prefect al județului din partea UDMR-ului. ”Fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj. Eu am fost preşedinte la acest partid 7 ani de zile, dar niciodată Clujul n-a fost umilit. De altfel, niciodată, ca preşedinte de partid, n-am umilit organizaţiile politice care au adus scor politic la partid. Iar Clujul – că le place unora, că nu le place – a adus cele mai multe voturi în zestrea generală a PNL, la toate alegerile”, a fost auzit spunând Emil Boc, joi, la postul de radio local Napoca FM.

Boc: S-au trecut nişte linii roşii

Primarul Clujului nu s-a oprit aici cu săgețile îndreptate către mai-marii PNL de la București. ”Deci, organizaţia care aduce cele mai multe voturi pur şi simplu a fost umilită şi asta e o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL care au muncit cu bună-credinţă. (…) Practic, conducerea centrală a partidului ne-a sfidat. (…) S-au trecut nişte linii roşii la Cluj în relaţia dintre conducerea centrală şi PNL Cluj (…). Nemulțumirea este generală”, a mai susținut Boc.

”Nu am nimic cu persoana domnului prefect, cu atât mai mult cu cât nu îl cunosc”, a ales să mai spună edilul clujean.

De altfel, în urmă cu exact o lună de zile și liberalul Alin Tișe, șeful Consiliul Județean Cluj, se pronunțase pe tema numirii noului prefect, prin intermediul unui mesaj adresat atât liderului PNL, cât și premierului Cîțu, sub forma unei scrisori. DETALII AICI.

256 afisari

4 COMENTARII

  1. Bine ca nu ti-a pus un negru ci un hun.
    Asta e rasism ce face Boc.
    Ca de ce nu e roman. Stai sa vezi daca iti punea jidan ca in Sua? Ehe…

  2. Sau un poponar si venea pe la spate se freca asa un pic de bucosul Boc mmm😘 sa simta aerul primariei ca perfect… si odata te saruta!

  3. Unde dracu ai fost tu, ma boc sluga suprema, 7 ani președinte la PNL ? Tu ai fost ” președinte ” la partidul de basau, nenorocitule, auzi nemernicul …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger