AcasăPoliticaBoc, din nou în capul mesei

Boc, din nou în capul mesei

Credeți că Emil Boc îl susține degeaba pe Florin Cîțu la șefia PNL? De unde până unde atâta altruism la liberali? Nici pomeneală. Lui Emil Boc însă i s-a promis funcția de vicepreședinte, care nu e de colea.

Boc a prins din zbor ideea cu suflul nou din PNL. Așa că vine și el cu câțiva, să fie masa bogată. Și unde putea să-i găsească dacă nu în PNL? Sunt foștii pedeliști pe care i-a păstorit pe vremea lui Băsescu. Sunt camarazii lui cu care a tăiat salariile și pensiile, invocând că ar fi cerința Uniunii Europene. După un timp, s-a aflat chiar din gura Comisiei Europene că nu s-a cerut niciodată așa ceva, că a fost o minciună, dar răul fusese făcut. Sunt oamenii lui de încredere cu care a închis 60 de spitale din țară, și a obligat peste 25.000 de medici și asistente să ia calea Occidentului. Sunt prietenii lui care aplaudau când Băsescu spunea „asta e țara, dacă nu vă convine, plecați!” Nu le mai amintesc numele. E de ajuns să te uiți peste scriptele PNL ca să îți dai seama că sunt acolo toți, cu mici excepții. Sunt termita care devorează partidul din interior și nu se satură niciodată.

Asta se numește România reformată. Sigur a mai rămas mult de ros, nu știm noi cât, iar ai lui Boc știu cel mai bine cum să o facă. Cunosc atât de bine tehnicile încât într-o bună zi PNL o să se trezească fără PNL. Vor fi doar oamenii lui Boc și puii lor, născuți cu aceleași apucături și cu aceeași foame de putere. A făcut cineva o greșeală când a cedat PNL în mâinile unor neterminați? A  greșit când  a vândut apoi toată turma la iarmarocul Europei? Chiar nu mai contează, laptele a dat în foc de multă vreme. Nici Iohannis, nici Cîțu nu-și dau seama cât de repede pot rămâne fără partid. PDL a știut mereu cum să dreagă lucrurile în așa fel să fure șosetele fără să se atingă de pantofi. Au nevoie doar de un șef care să fie în capul mesei, apoi drumul e liber. Iar cu Boc acolo unde trebuie, lucrurile sunt ca și rezolvate. Nu pentru că îl duce mintea foarte tare, dar a știut să fie mereu executantul perfect. Mai mult nici nu trebuie. Are cine să-i ordone.

author avatar
Valentin Boeru
2.522 afisari

10 COMENTARII

  1. Sa taie si acu bai, si salarii si pensii si ce mai vor ei. Doar asa vor dispare politic precum pedeleprele.

    • Să taie, vierme, să taie. Că au salarii duble față de ale celor ce muncesc și-i țin pe nenorociți în puf!

  2. Asta e bat bagat prin gard . Ce buna ar fi o paruiala intre aripa penelista si cea pedelista , nu-i asa ? Nici o sansa , sunt prea multe interferente , sunt constienti ca nu merge caruta daca nu trag impreuna !

  3. & Ați spune și că foștii membii PDL au ajuns la uncontrolul invaziei ploșnițelor , invazii despre care nu prea se mai vorbește,, „prin sacrificiul membrilor PDL” , amintind și de acel „Verde înrourat” și de zicerile domnului Boc despre ploșnițe, invazii, sacrificiile în folosul partidului, însă mai au probleme cu epidemiile și pandemiile, ?

  4. ,,un control al invaziei ploșnițelor”
    Unde sunt „gălbejiți” sunt și ploșnițe, ?
    S-ar putea deci zice că pe liberali i-au „năpădit” „ploșnițele” , așa cum se exprima domnul Boc când făcea afirmații politice precum ,,o să vă năpădească ploșnițele”, ?

    • Ce ghinion, cum ar zice klausu’, pe PNL sa fie invadat de ” ploșnițele ” PDL-iste si ” șobolanii, căpușele si țânțarii ” USR-isto PLUS-iști dar si-o merita asa cu si-o merita si aia care i-au băgat in urnă !

  5. & Boc, nu bok , nici book, ? Deci, cum zicea Boc, ,,multă minte nu se cere”, ,,la brațele de muncă”, vaccinate, ?

  6. dupa ce a slugarit lui base toate relele , ne a adus codex alimentarius , a invartit procentele de castig pe munca in contrariu decat e in ue ,a maghiarizat clujul vrea sa urce cu catu sa mai faca ce????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger