AcasăPoliticaBeţe-n roate, la propriu, pentru caravana AUR, în Republica Moldova. Separatiştii i-au...

Beţe-n roate, la propriu, pentru caravana AUR, în Republica Moldova. Separatiştii i-au alungat acasă!

autocar AURBeţe-n roate, la propriu, pentru caravana AUR, în Republica Moldova. Separatiştii i-au alungat acasă!

Membrii AUR vor să candideze la alegerile parlamentare din Republica Moldova, iar acum îşi fac campanie electorală dincolo de Prut. Dar n-au deloc viaţă uşoară.

De ce? Pentru că reprezentanții AUR din Republica Moldova îi acuză pe separatiștii din Transnistria că le-au blocat accesul caravanei în regiune. Mai mult, aceștia susțin că separatiștii ar fi încercat să taie cauciucurile autobuzului AUR.

Au vrut să le taie cauciucurile

Cei de la AUR spun că în fața autocarului a fost întinsă o bandă cu zimți la vama de pe Nistru. Caravana AUR merge din localitate în localitate în Republica Moldova ca să prezinte programul partidului și candidații la alegerile parlamentare din 11 iulie.

Reprezentanţii AUR susţin că vor sesiza CEC (Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova) în acest caz, invocând faptul că nu i s-a permis desfășurarea campaniei de informare în condițiile legislației electorale.

Caravana AUR merge din localitate în localitate în Republica Moldova pentru a prezenta programul și obiectivele partidului, candidații la alegerile parlamentare din 11 iulie, dar și avantajele Unirii dintre România şi Republica Moldova.

AUR anunţă că trece Nistrul

Vlad Bilețchi, președintele AUR din Republica Moldova: “Solicităm CEC, dar și observatorilor internaționali, Guvernului, Parlamentului și Președinției Republicii Moldova să ia atitudine și să asigure respectarea legii și drepturilor electorale pe întreg teritoriul Republicii Moldova, fie că se cheamă regiunea transnistreană sau altfel. După ce a trecut Prutul, AUR va trece negreșit și Nistrul”.

Problema ocupației din estul republicii Moldova nu se poate soluționa decât în acord cu dreptul internațional. „Retragerea trupelor ruse reprezintă primul pas în începerea procesului de democratizare”, au transmis cei de la AUR.

author avatar
Andrei Ștefan
473 afisari

3 COMENTARII

  1. Voi limberalii nu va faceti de ras?Nu e de rasul curului faptul ca sunteti prosti si nebuni ca nu stiti sa intocmiti niste acte de atragere de fonduri Ue,ca aveti niste curvistine in dotare ,ca va certati non -stop nici voi nu stiti de ce ,ca v ati aliat cu sasul care este mai nebun ca voi ?

  2. Fara tatuca fatalaul erati niste ratati Si acum tot niste ratati prosti sunteti Lingeti l la greu pe tatuca !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger