AcasăPoliticaBerbeceanu o desființează pe Șoșoacă, după ce senatoarea i-a sărit în apărare:...

Berbeceanu o desființează pe Șoșoacă, după ce senatoarea i-a sărit în apărare: „Manipulări ieftine”

Traian BerbeceanuBerbeceanu o desființează pe Șoșoacă, după ce senatoarea i-a sărit în apărare: „Manipulări ieftine”

După ce Diana Șoșoacă, senator independent, a afirmat că Traian Berbeceanu a fost înlocuit din funcția de prefect pentru că s-a opus carantinării Capitalei, fostul comisar a reacționat pe pagina de socializare.

Berbeceanu îi transmite lui Șoșoacă să nu-i mai folosească numele în manipulări ieftine și să respecte legea. „Doamnă senator Șoșoacă, vă recomand să nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine. Și să respectați legea.”, este mesajul postat, duminică dimineața, de Traian Berbeceanu.

„L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcţia de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureştiului şi l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi (n.r. – vineri) vedem ştiri că Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Ştiţi de ce este în scenariul roşu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la Bucureşti pe 7 martie.

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un paşaport al vaccinării. Am înţeles că în Parlamentul European avem aceeaşi problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică şi foarte mulţi de acolo nu au ce căuta. Atâta timp cât există Convenţia de la Oviedo, tu nu poţi adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, este declarația cu care Diana Șoșoacă l-a enervat pe fostul prefect de București.

Traian Berbeceanu nu mai este, de miercuri, prefect al Capitalei, eliberarea sa din funcție fiind aprobată în ședința de Guvern. Cel care îl va înlocui va fi Alin Stoica, președinte PLUS Sector 6, de profesie avocat. Stoica a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social între 2016 și 2018.

author avatar
Andreea Vlad
824 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger