AcasăPoliticaBerbeceanu, la plecarea din fruntea Prefecturii Capitalei: ”Am trecut cu bine peste...

Berbeceanu, la plecarea din fruntea Prefecturii Capitalei: ”Am trecut cu bine peste provocări grele”

Berbeceanu, la plecarea din fruntea Prefecturii Capitalei: ”Am trecut cu bine peste provocări grele” (sursa foto. Facebook/Traian Berbeceanu)

Schimbat din funcție la aproape patru luni de la numirea în fruntea Prefecturii Capitalei, Traian Berbeceanu și-a luat, joi, la revedere de la cei cu care a lucrat la instituția ce are sediul la Piața Presei.

Berbeceanu a ales să transmită și public un mesaj, cu această ocazie, lăudând echipa de la Prefectura Capitalei. ”Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiți, buni profesioniști dedicați instituției și cetățenilor municipiului București. Împreună, am completat echipa cu alți funcționari la fel de valoroși”, a transmis Berbeceanu, via Facebook.

Deja fostul prefect al Bucureștilor a amintit, între altele, atât de scurtimea mandatului în această funcție – început în octombrie 2020, cât și de provocările apărute, mulți amintindu-și că numirea sa a fost făcută în plină criză COVID. ”Am trecut cu bine peste provocări grele, cum nu au mai fost, mi-ați arătat implicare și dăruire, rezistență și perseverență. Doar mulțumită Domniilor Voastre am performat, într-un mandat mult prea scurt pentru cât de multe și importante proiecte am fi vrut să realizăm împreună.

Bucureștenii au dreptul și merită o administrație onestă și performantă, iar dumneavoastră puteți să le-o oferiți! Sunt onorat că v-am fost alături, vă mulțumesc că ați fost lângă mine!”, a mai scris Berbeceanu, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare amintită.

Până la numirea succesorului lui Berbeceanu, atribuțiile sale vor fi preluate de un subprefect. Situație confirmată încă din cursul zilei precedente de către șeful Executivului, știut fiind faptul că prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. DETALII AICI.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger