AcasăPoliticaBate vântul schimbării în Guvernul Ciucă: trei miniştri, REMANIAŢI!

Bate vântul schimbării în Guvernul Ciucă: trei miniştri, REMANIAŢI!

Bate vântul schimbării în Guvernul Ciucă: trei miniştri, REMANIAŢI!

Guvernul Nicolae Ciucă schimbă luniile din mers. Trei miniştri pot fi remaniaţi în perioada imediat următoare: Vasile Dîncu (Apărare), Virgil Popescu (Energie) şi Eduard Novak (Sport).

Primul demnitar susţinut de UDMR care putea să-şi piardă funcţia în viitorul apropiat are şanse mari să fie Eduard Novak, nu lideri importanţi ca Cseke Attila (Dezvoltare) şi Tanczos Barna (Mediu).

Iohannis s-ar opune schimbării lui Virgil Popescu

Surse politice spun că, din partea PNL, va fi propus pentru înlocuire Virgil Popescu. Ce i se reproșează lui Virgil Popescu, Ministrul Energiei:

  • nu a gestionat bine întreaga problemă a prețurilor mari la energie
  • a fost acuzat că a plătit cu întârziere sumele către companii
  • scandalul legat de preţul carburanţilor.

Schimbării sale s-ar opune însă însuși președintele Iohannis.

Vasile Dîncu, acuzat de „trădare”

Vasile Dâncu a generat mai multe scandaluri în mandatul său de la Apărare, potrivit unor surse politice. Aceleași surse spun că acesta ar fi făcut public draftul Legilor Siguranţei Naţionale şi că schimbarea lui ar fi fost dorită de preşedintele Klaus Iohannis.

În tabăra social-democraţilor, Dîncu este contestat mai ales de Mihai Tudose, cel care în forurile interne l-a criticat des preşedintele Consiliului Naţional, dar în public a tăcut mâlc pe tema tensiunilor din partid. Însă o decizie privind demiterea lui Dîncu trebuie mai întâi discutată în PSD, apoi discutat subiectul în Coaliţie.

author avatar
Andrei Ștefan
817 afisari

20 COMENTARII

  1. & Domnu’ Ciucă, Domnu’ Ciucă,
    Se exprimă cum apucă
    Despre „coljile de nucă” ?
    Cin’ să stea și cin’ să fugă,
    De pe „cojile de nucă” , ?
    ,,Cin cin !” , ?

    • Ciuca beneficiaza de serviciile de gigolo pe care le-au prestat securistii la baroneasa GertrudeFiala dinBilderberg.Mai exact au regulat anal o baba de 80de ani care era din grupul lui ADOLF HITLER…..ca sa-si promoveze clica mafiota la Bucuresti…..exact cum au regulat-o si pe baroneasa EmmaNicholson la Mariott inBucuresti SPP-istii lui Nastase si Iliescu

      • Idioata aia de baroneasa GertrudeFiala mergea in Thailanda ca sa o ia anal de la copii thailandezi….acum o reguleaza tavariscii lui Ciuca-Maciuca.Hai MosTeaca recunoaste ca esti un mare proxenet,trimiti soldatii sa frece babele in cur pe la Viena si Amsterdam

          • Acum probabil ca le freaca pe fetele babei….una e Sirikit si alta…am uitat…doua paparude futute prin toate gaurile

          • Bilderbergul facea orgii la Viena,Baden,Amsterdam….toate au fost filmate cu camera ascunsa…ha ha ha

        • Avem de vizionat sute de ore de orgii sataniste marca Bilderberg-Plesita…welcome to DisneylandVienna

          • Aristocratii austrieci/olandezi sunt rude cu monarhia din Monaco…ce sa vezi…unde dai si unde crapa scandalul de pedofilie

          • Cred ca ajung24de ore pentru demisia gunoaielor….TIC-TAC…e timpul sa pornim ceasul cronograf….biiiiip…start

          • Oare de unde o fi invatat Eba beizadeaua lui PetrovQiorul sa stea capra la Monaco la sute de futalai incepand cu Hrebenciuc,Syda,italieni,evrei,etcetera?Se credea si ea la petrecerile Bilderberg…vrea sa o ia prin toate gaurile la emisiunea „hidden camera show”

  2. nu cred ca dancu a facut public draftul cu legile sigurantei nationale , mai degraba el le-a scris , este un secesionist oribil din grupul de tradatori de la cluj , groparul Romaniei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger