AcasăPoliticaBătălia Orban vs. Cîţu pentru şefia PNL. Filialele judeţene şi-au stabilit favoriţii

Bătălia Orban vs. Cîţu pentru şefia PNL. Filialele judeţene şi-au stabilit favoriţii

Florin-Citu-si-Ludovic-OrbanBătălia Orban vs. Cîţu pentru şefia PNL. Filialele judeţene şi-au stabilit favoriţii

A început bătălia internă pentru postul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Ludovic Orban, actualul lider, şi Florin Cîţu, premierul în funcţie, sunt principalii favoriţi.

Liberalii din teritoriu fac deja cărţile. De exemplu, PNL Maramureş îl va susţine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, a informat sâmbătă, într-un comunicat de presă, filiala judeţeană.

Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Maramureş a votat, în şedinţa de vineri, 5 martie, decizia de susţinere a candidaturii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul şedinţei BPJ, iar liberalii maramureşeni au votat ca organizaţia să îl susţină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului„, menţionează comunicatul PNL Maramureş.

Cum au motivat preferinţa?

Hotărârea luată de filiala judeţeană este motivată de implicarea liderului liberal în gestionarea pandemiei şi în rezultatele obţinute de partid în mandatul acestuia.

Decizia a fost argumentată cu rezultatele electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul lui Ludovic Orban şi cu gestionarea crizei Covid-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani„, subliniază PNL Maramureş.

author avatar
Andrei Ștefan
568 afisari

10 COMENTARII

  1. Unul mai ” destept ” ca altul
    Unul e frate cu sticla
    Si alalat e zero barat
    Ce oameni vor sa conduca tara ?

  2. Unde a ajuns pardidul Bratienilor si Romania lui Antonescu, SA FIE CONDUSA DE iohanis , orban ,catu , NISTE ALOGENI MERCENARI FARA CAPACITATE INTELECTUALA SI FARA DEMNITATE UMANA !!!!!!

  3. Membrii patogeni liberali, e pusi sasi aleaga, pe cel mai dobitoc dintre ei sale fie sef

    • Membrii patogeni boschetari stalinisti aciuati in boschetii din spatele garii Tiraspol , m-au ales pe mine , Futevant Vasile Kostea Sugiuk , cel mai dobitoc dintre ei si simpatizant al Partidului Avantul Prabusirea sa le fiu sef si sa le ard niste sugiukuri tandre la drambele zburlite cu gusa ca sa nu tradeze cauza .

  4. @ Sunteţi de părere că este mai competitiv cuplul USR-ist Cioloş-Barna sau cuplul PNL-ist Câţu-Orban, ? Remarcaţi şi că ăştia şi-au pus bătăliile primăvara, când se mai duc bătălii şi la alte specii, pentru împerechere, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger