AcasăPoliticaBĂTAIE din cauza certificatului verde: parlamentarii AUR s-au opus fizic unui "green...

BĂTAIE din cauza certificatului verde: parlamentarii AUR s-au opus fizic unui „green pass” pentru angajaţi, la Comisia de Sănătate!

george simion-fenechiuBĂTAIE din cauza certificatului verde: parlamentarii AUR s-au opus fizic acestui "green pass", la Comisia de Sănătate!

S-a lăsat cu scântei, azi, la Comisia de Sănătate! Parlamentarii Aur, în frunte cu George Simion, au forțat intrarea pentru a se opune certificatului verde.

Şedinţa Comisiei de Sănătate s-a încheiat în urma scandalului generat de AUR și va fi o ședință a Comisiei comune – Juridică și Sănătate – pentru a se decide ce se va întâmpla cu certificatul verde.

Simion l-a îmbrâncit pe Daniel Fenechiu

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, aflat printre membrii Comisiei, a părăsit încăperea. Liderii AUR l-au îmbrâncit pe Senatorul PNL Daniel Fenechiu, cel care era la Comisia Juridică și a încercat să le blocheze accesul în sală.

De ce nu se înregistrează această ședință? Ce voiați să pregătiți? De ce nu aveți camere video?”, a întrebat unul dintre membrii AUR care au întrerupt ședința.

„Ați văzut cum nu vor ca presa să fie prezentă și nu ne lasă să filmăm la lucrări. Nu pot să voteze cinci oameni pentru ca voi să fiți închiși în case. Îmi pare rău că a fost ținută presa în felul ăsat pe holuri”, a spus George Simion în timpul unei filmări pe care a transmis-o live pe Facebook.

E nevoie de o lege pentru certificatul verde

Obligativitatea prezentării certificatului verde pentru toți angajații este o măsură care nu a putut fi introdusă și aplicată printr-o hotărâre de guvern ci este necesară să fie sub formă de lege și trimisă în Parlament la vot.

Legea trebuia să aibă raport de la Comisia Juridică și de la Comisia de Sănătate pentru a putea ajunge în plen.

Inițial, acest proiect trebuia să facă referire doar la angajații din sănătate, aviație și MAI. Azi se discută un amendament prin care acest proiect de lege să se refere la toți angajații, atât cei de la stat, cât și cei de la privat.

author avatar
Andrei Ștefan
693 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Cercelus-Strainus, ai sters-o de acolo ca un parazit ce esti, cand ai vazut ca vin astia sa iti dea cateva capete in gura, nu-i asa, bai potlogarule, ti-a fost frica ? 🙂 Bai, nu va speriati, pe toti cei raspunzatori de acasta diktatura nazista-globalista si de acest genocid va vom gasi, si va vom pune cu gatul in streang, cu capul in jos !! Si va vom curata si familiile voastre, asta asa, in mod preventiv, ca altadata sa va fie frica de popor, si nu de stapanii vostrii globalisti din strainatate !! Venim, nu va grabiti, va vom omora pe toti cei raspunzatori, pana la unul !! Sayonara 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger