AcasăPolitica”Bătaie de joc”. Reacție dură după ce ministrul Voiculescu a fost surprins...

”Bătaie de joc”. Reacție dură după ce ministrul Voiculescu a fost surprins fără mască pe hol, la Parlament

”Bătaie de joc”. Reacție dură după ce ministrul Voiculescu a fost surprins fără mască pe hol, la Parlament (foto: facebook)

Pe fondul imaginilor cu ministrul Sănătății prins pe picior greșit pe holurile sediului Legislativului, și anume fără masca de protecție care să îi acopere, regulamentar, nasul și gura, așa cum prevăd regulile îndelung repetate de când cu restricțiile luate în lupta contra noului coronavirus, de la vârful PSD a venit o reacție tranșantă.

Coroborând situația în care a fost surprins Vlad Voiculescu, în cursul acestei zile, cu cea de la Romexpo – cel mai mare centru de vaccinare din Capitală, unde au apărut cozi semnificative, la care oamenii au de stat dacă vor să ajungă să fie imunizați împotriva COVID-19, Marcel Ciolacu a catalogat totul în termeni duri.

”Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin!”.

Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!!”, susține Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis via Facebook, mesajul fiind însoțit de un colaj foto ce surprinde câteva cadre considerate relevante pentru situația sesizată opiniei publice.

sursa foto. Facebook/Marcel Ciolacu

E de precizat faptul că din imaginile difuzate de televiziunile de știri se poate vedea că la un moment dat ministrul vorbește cu o altă persoană, pe holurile Parlamentului, dar că bărbatul respectiv are mască pe față, nu în mână. Adică acesta din urmă respectă regulile.

271 afisari

2 COMENTARII

  1. Regulile sunt, oricum , de căcat și, in general, abuzive și dăunătoare, mai, ziarici.

  2. Ce-i pasa lui Vladut Securici mic
    Lui ii canta Cucveaua Serenade

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger