Cauta

BĂTAIE DE JOC! Parlamentarii și-au mărit salariile, iar românii trăiesc pe datorie

parlament

Șoc la Parlament: reprezentant AUR, depistat cu gloanțe asupra sa! / Accesul în instituție a fost restricționat

Ce face românul când rămâne fără bani? Exact, schimbă 100 de dolari! Dar știți ce face parlamentarul român în plină criză? Își mărește leafa, pe ascuns, nu cumva să se afle. Și tot s-a aflat! Ceea ce trăim astăzi este o bătaie de joc în formă continuă la adresa poporului – în timp ce oamenii sunt lăsați să moară de foame, chinuindu-se într-o luptă pentru supraviețuire dusă zi de zi, policienii trimiși în Parlament găsesc că este momentul potrivit să-și majoreze salariile.

În jurul României este război, toți liderii lumii (politici și economici) avertizează că omenirea va fi lovită de mai multe crize și marionetele lui Iohannis ce fac? Mai adaugă câteva sute de euro la leafă, să fie acolo!

Unii strâng cureaua, alții îndeasă în sac

Din câte se pare, parlamentarii au avut grijă să treacă, pe șest, un proiect de lege prin care toți demnitarii vor beneficia de majorări salariale. Atenție, termenul folosit de de „demnitar”, categorie în care intră și primarii, și prefecții, inclusiv președintele Klaus Iohannis!

În același timp, ca o dovadă a ipocriziei care guvernează la Cotroceni, dinspre administrația prezidențială ni se transmite că pensionarii merită mai mulți bani, în răspuns la o întrebare privind viața chinuită pe care o duc bătrânii României. Până și premierul Ciucă a vorbit despre strânsul curelei, dar asta nu-l va împiedica să îndese în sac majorarea salarială pe care parlamentarii și-au făcut-o cadou.

Cât privește strânsul curelei, asta-i pentru pătura de jos. Contribuabilul trebuie să economisească bani ca să aibe de unde achita obligațiile – întreținere, facturi la utilități, taxe și impozite. Mâncare? A venit vara, e iarbă peste tot, putem trece la păscut, că și-așa politicienii ne tratează ca pe vite!

Corporațiile să trăiască, să ne slugărească!

Trimiși în Parlament de românii care le-au dat votul de încredere, politicienii pare că uită ce misiune au în acest mandat de patru ani. Pentru majoritatea, contează altceva, căpătuiala (vezi apucăturile găștii USR-PLUS, când guverna) și slugărnicia față de puterea străină (PNL) sunt priorități.

Corporațiile să trăiască, să ne slugărească! O, și o fac mai abitir decât boierii de odinioară! În energie, producția internă este facturată de cartelul multinaționalelor care controlează piața; Național a tot scris pe subiectul ăsta – românii au venit cu infrastructura și producția, iar firmele străine cu chitanțierul! Producem electricitate pe care ne-o vindem tot nouă, doar că banii iau drumul Italiei, Franței, Cehiei.

Taxele și impozitele cresc, combustibilii s-au scumpit cu 40%, antreprenorii români sunt hingheriți, împinși spre faliment pentru a pava drumul corporațiilor din afară. România lucrului bine făcut, nu așa spunea președintele? Mai contează, însă, și pentru cine este bine! Românul îndură multe, n-a uitat frigul și lipsurile din comunism, dar are o limită și aia e farfuria goală. Unii au plătit scump fiindcă nu au ținut cont de asta, domnilor politicieni, să nu uitați!

Ultimele stiri

  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Exit mobile version