AcasăPoliticaBĂTAIE DE JOC! Parlamentarii și-au mărit salariile, iar românii trăiesc pe datorie

BĂTAIE DE JOC! Parlamentarii și-au mărit salariile, iar românii trăiesc pe datorie

parlamentȘoc la Parlament: reprezentant AUR, depistat cu gloanțe asupra sa! / Accesul în instituție a fost restricționat

Ce face românul când rămâne fără bani? Exact, schimbă 100 de dolari! Dar știți ce face parlamentarul român în plină criză? Își mărește leafa, pe ascuns, nu cumva să se afle. Și tot s-a aflat! Ceea ce trăim astăzi este o bătaie de joc în formă continuă la adresa poporului – în timp ce oamenii sunt lăsați să moară de foame, chinuindu-se într-o luptă pentru supraviețuire dusă zi de zi, policienii trimiși în Parlament găsesc că este momentul potrivit să-și majoreze salariile.

În jurul României este război, toți liderii lumii (politici și economici) avertizează că omenirea va fi lovită de mai multe crize și marionetele lui Iohannis ce fac? Mai adaugă câteva sute de euro la leafă, să fie acolo!

Unii strâng cureaua, alții îndeasă în sac

Din câte se pare, parlamentarii au avut grijă să treacă, pe șest, un proiect de lege prin care toți demnitarii vor beneficia de majorări salariale. Atenție, termenul folosit de de „demnitar”, categorie în care intră și primarii, și prefecții, inclusiv președintele Klaus Iohannis!

În același timp, ca o dovadă a ipocriziei care guvernează la Cotroceni, dinspre administrația prezidențială ni se transmite că pensionarii merită mai mulți bani, în răspuns la o întrebare privind viața chinuită pe care o duc bătrânii României. Până și premierul Ciucă a vorbit despre strânsul curelei, dar asta nu-l va împiedica să îndese în sac majorarea salarială pe care parlamentarii și-au făcut-o cadou.

Cât privește strânsul curelei, asta-i pentru pătura de jos. Contribuabilul trebuie să economisească bani ca să aibe de unde achita obligațiile – întreținere, facturi la utilități, taxe și impozite. Mâncare? A venit vara, e iarbă peste tot, putem trece la păscut, că și-așa politicienii ne tratează ca pe vite!

Corporațiile să trăiască, să ne slugărească!

Trimiși în Parlament de românii care le-au dat votul de încredere, politicienii pare că uită ce misiune au în acest mandat de patru ani. Pentru majoritatea, contează altceva, căpătuiala (vezi apucăturile găștii USR-PLUS, când guverna) și slugărnicia față de puterea străină (PNL) sunt priorități.

Corporațiile să trăiască, să ne slugărească! O, și o fac mai abitir decât boierii de odinioară! În energie, producția internă este facturată de cartelul multinaționalelor care controlează piața; Național a tot scris pe subiectul ăsta – românii au venit cu infrastructura și producția, iar firmele străine cu chitanțierul! Producem electricitate pe care ne-o vindem tot nouă, doar că banii iau drumul Italiei, Franței, Cehiei.

Taxele și impozitele cresc, combustibilii s-au scumpit cu 40%, antreprenorii români sunt hingheriți, împinși spre faliment pentru a pava drumul corporațiilor din afară. România lucrului bine făcut, nu așa spunea președintele? Mai contează, însă, și pentru cine este bine! Românul îndură multe, n-a uitat frigul și lipsurile din comunism, dar are o limită și aia e farfuria goală. Unii au plătit scump fiindcă nu au ținut cont de asta, domnilor politicieni, să nu uitați!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.138 afisari

9 COMENTARII

  1. PSD și PNL, aceeași mizerie!
    Nu le este rușine lui Ciolacu,lui Ciuca ,tuturor parlamentarilor români și președintelui Iohannis pentru aceast furt savirsit din banii contribuabililor români?La pușcărie cu toți acești derbedei!Ei fac ce vor cu țara,o distrug, fac legii prin care își apără hoțiile și primesc salarii astronomice.Au dat lege prin care cetățeanul nu mai are voie sa traga la răspundere politicienii, pentru că ei să poată face orice cu banii poporului?Cine i-a ales pe acești nemernici că să ne conducă?

  2. GOLANII,BULEVARDISTII ,TAIETORII DE FRUNZE LA CAINI , FUFELE SUNT PARLAMENTARII DE AZI, S-AU BAGAT IN POLITICA PENTRU CAPATUIALA ,PROSTII CA VOI POT ASTEPTA SA LE CURGA SI LOR CEVA !.DE UNDE SA VA CURGA SI VOUA ?,NU-I VEDETI CE FOAME AU ? ,CAT DE LACOMI SUNT SI CAT DE NESIMTITI !,IAR VOI ASTEPTATI SA VA ARUNCE SI VOUA VRUN REST !, CE NEAM DE SLUGA A CRESCUT ACEST NEAM IN ULTIMII 30 DE ANI !.UN POPOR ADEVARAT II ARUNCA PRIN GEAMURILE PARLAMENTULUI PE ACESTE IUDE CE SE CRED PARLAMENTARI SAU GUVERNANTI. JUMATATILE DE MASURA SUNT INSELATOARE .

  3. Adica tara trebuie sa faca imprumuturi peste imprumuturi pe spinarea noastra, ca sa-si creasca ei lefurile si ”pensiile speciale”?! Doamne,da ridica-l pe Tepes din mormant!

    • Doar pe Ceaușescu trebuie să-l aducă tovarășul dumnezeu înapoi si se rezolvă problemele României… inclusiv jegul de iliescu tras pe roata in centrul Caracalului!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger