AcasăPoliticaBasescu: Tradeaza-ma pe mine!

Basescu: Tradeaza-ma pe mine!

Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa-l „tradeze” cu o demisie

In numele coabitarii de altadata, Traian Basescu s-a gandit sa ii dea o mana de ajutor lui Victor Ponta, sub forma unui branci pe scarile Palatului Victoria, evident.

Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa-l „tradeze” cu o demisie

Traian Basescu a gasit raspuns la „framantarile” premierului. Care nu demisioneaza pentru ca, spune el, nu vrea sa insele increderea celor care l-au votat. Ca sa-l scoata din impas pe seful Executivului, fostul presedinte se ofera sa capteze toata dezamagirea care ar produce-o plecarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. „Mincinosul national incearca sa ne convinga ca, daca ar demisiona, ar trada electoratul. Bietul mitoman a ajuns sa creada si vrea sa convinga o lume intreaga ca el a fost ales de popor. Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru functia de prim-ministru, respectand principiul constitutional ca o alianta care a castigat alegerile cu 68% poate propune premierul”, a afirmat Basescu, aratand ca Ponta „vine de nicaieri la Palatul Victoria”, avand in vedere ca USL-ul care l-a sustinut nu mai exista. „In concluzie, nu poporul te-a facut prim-ministru, ci eu te-am desemnat pentru aceasta functie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea. De aceea, te rog, tradeaza-ma pe mine, care te-am desemnat, demisionand si nu trada interesele tarii tale ramanand in functie”, a mai precizat fostul presedinte.

Udrea ii face AMR-ul

Victor Ponta

Jocul lui Victor Ponta cu sefia PSD si sefia Guvernului ramane o enigma si pentru Elena Udrea, politiciana sustinand ca ne aflam in fata unei alte strategii neispirate a premierului. „Nu inteleg de ce a stat trei saptamani plecat din tara, daca s-a intors cu aceasta solutie, de a-si da demisia din functia de presedinte de partid, dar sa ramana premier. (…) Incearca o salvare personala, asa cum a incercat mereu. Din pacate, ocupa un loc important in Romania si ar fi putut sa faca mult mai mult pentru tara. El alege sa se salveze pe el insusi. Ii mai dau cateva zile pana va pierde si functia de prim-ministru”, a declarat Elena Udrea.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger