AcasăPoliticaBăsescu taxează escapada lui Iohannis la munte: „Mușchii mei, minte nu are”

Băsescu taxează escapada lui Iohannis la munte: „Mușchii mei, minte nu are”

traian basescuBăsescu taxează escapada lui Iohannis la munte: „Mușchii mei, minte nu are”

Klaus Iohannis a fugit la munte a doua zi după tragedia de la Matei Balș, în care au pierit șapte oameni. Acțiunea președintelui a fost taxată de Traian Băsescu, care crede că atitudinea sa e cinică, deoarece exista „o dramă în București”.

„Când a avut loc tragedia de la Colectiv, domnul președinte și-a luat costumul de schi roșu și s-a dus în Piață, acum, cel albastru și s-a dus la Păltiniș. Mi se pare greu de imaginat o asemenea atitudine legată de un dezastru, au murit oameni aflați în grija statului român. De Iohannis, atâta zic, ‘Mușchii mei, minte nu are’ E cinic să te duci la schi când ai o dramă in București.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Klaus Iohannis s-a dus să schieze la Păltiniș

Fostul președinte al României a vorbit și despre reacțiile politicienilor din România în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

„Dan Barna a lăudat reacția echipelor de intervenție. Mai urma să se organizeze o ceremonie de decorare. În loc să reacționeze la dramă, a reacționat la ce ar putea să-și pună la butonieră ca felicitare. Au spus că a fost o intervenție rapidă, da, dacă îl găseau pe omul acela care a fugit în baie, dar nu, a fost găsit după 5 ore de procurori, nu de forțele de intervenție atât de lăudate. Poate acel om avea o șansă.Voiculescu are doar competența, dacă se pregătește puțin, să îmbălsămeze sistemul de sănătate, nu să-l salveze.”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu: „Problema e legată de rateuri”

Fostul șef de stat a mai spus că cineva ar fi trebuit să își asume politic ceea ce s-a întâmplat.

„Nu a demisionat nimeni. Nici ministrul Sănătății, nici șeful ISU, nici managerul spitalului. Nu cred că era cazul să demisioneze premierul pentru că nu ne dorim o criză politică. Deocamdată nu se știe cauza. Dar o asumare politică trebuia să existe. O să spuneți că am ceva cu Arafat.

Cel mai ușor e să îți dea bani Guvernul și tu să cumperi salvări, să faci niște cursuri de prim-ajutor. Problema e legată de rateuri. Colectiv a fost un rateu, acum la Balș un rateu, că nu scoți la timp un om care ardea.. Îl scoți după 5 ore.. Arafat a uitat să scoată un om care poate mai avea șanse să trăiască. Poate că era în viață dacă ar fi fost scos rapid”, a mai declarat Băsescu.

author avatar
Andreea Vlad
948 afisari

5 COMENTARII

  1. E grav daca si Petrov spune ca locatarul de la Cotroceni este cinic, si are doar multi muschi, pe care I-a aratat, cu ocazia vaccinari.

  2. Petrov a uitat ca era suspendat si demis si juca la nunta lui fiesa?
    E contraindicat sa bei dupa vaccin.
    Iti pierzi si mintea si imunitatea.

  3. Este adevarat ceeace spune basescu,sa dat dovada de mare cinism,de indiferenta totala,erea mai frumos la munte,mai ales ca si timpul a fost prielnic,dar ma intreb,din lioata de consilieri din jurul sau pe nici unul nu la dus mintea sai atraga atentia de situatia creiata in bucuresti,tu fugi la schii ca doar esti in liber,ceva miroase a grotesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger