Cauta

Basescu, reclamat la CSM

In avanpremiera aterizarii vicepresedintelui american Joe Biden, cinstitele gazde, Traian Basescu si Victor Ponta, au gasit timp sa se mai incaiere o runda.

Intre Traian Basescu si Victor Ponta nu e loc de armistitiu nici macar pentru o zi

Primul a urcat in ring Victor Ponta care, de pe prispa Guvernului condus de el, l-a amenintat pe Traian Basescu cu o reclamatie la CSM. Motivul: ”interventia brutala” a presedintelui in treburile Justitiei atunci cand, intervievat fiind de postul iesean Tele M, a sustinut ca ”a oprit arestarile in perioada de campania electorala, dar le da drumul dupa”. ”Nu cred ca Basescu poate sa opreasca arestari. Cred ca trebuie sanctionat la CSM. Justitia nu functioneaza pe criteriul campaniilor electorale, mi se pare inadmisibila declaratia presedintelui. S-a terminat cu perioada cand presedintele tarii hotaraste cand aresteaza DNA sau nu”,  a conchis Ponta, cerandu-i ministrului Justitiei sa sesizeze ”de urgenta” CSM. Traian Basescu a ripostat imediat, scurt si la obiect: ”Ponta minte”. Iar daca tot nu aterizase avionul lui Biden, Basescu a detaliat: ”Raspunsurile catre un ziarist sunt speculate. Spune (Ponta – n.r.) ca am cerut ca DNA sa-si inceteze activitatea. Nu exista asa ceva. Am spus ca au facut bine ca pe perioada campaniei nu se fac arestari, pentru ca ele pot influenta campania. Premierul a spus o noua minciuna. O noua minciuna marca Ponta. A atacat tot timpul DNA-ul si si-a aparat coruptii care il tin in functia de presedinte al PSD. Cred ca daca s-ar face arestari de oameni politici, ar spune multi ca DNA se implica in campanie. Este bine ca justitia sa se protejeze. Ponta sa renunte la minciuni pentru ca avem vizite importante”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version