AcasăPoliticaBăsescu, politică fără gheață în pahar

Băsescu, politică fără gheață în pahar

Plictiseală mare prin Parlamentul European. Plictiseală mare pe capul lui Traian Băsescu. Ale naibii politici, cum nu țin ele cont că trebuie să se rezolve cât ar spune președintele expirat „Băiete, multă licoare și doar două cuburi de gheață!”

L-am văzut recent pe Traian Băsescu. M-a uimit rezistența lui politică, deși se vedea cu ochiul liber că era pe sec. Pe sec de gheață, ca să fiu mai bine înțeles. Își adusese aminte că există Alianța pentru Unirea Românilor. Sau i-a suflat moderatorul, într-o pană de idei mai aprigă decât a lui Iohannis când n-a fost în stare să reproducă cele două întrebări de la referendumul pe justiție, deși pretindea că au fost ticluite de el. Băsescu a prins repede șpilul și s-a lansat în discurs. Un discurs de o incoerență monumentală, asezonat cu mitocăniile personale care l-au consacrat mai mult decât șprițurile de la „Cireșica”. Las deoparte că Diana Șoșoacă e bună de șef de galerie la Dinamo și că, spre de deosebire Vadim Tudor, liderii AUR nu au citit prea mult. Atât putea Traian Băsescu la ora aia. Spectaculos a fost când și-a dezvoltat teoria proprie, că dacă i-ai pune pe cei de la AUR să guverneze, ar da cu România de pământ.

Nu știu prea mult despre partidul ăsta, dar nu cred că ar putea trânti țara mai rău decât a făcut-o președintele care sărea gardul ca să-și vadă femeia care l-a fermecat. Nu e vorba de Udrea, duduia Elena era în alt film. Câteva mii, multe mii de medici plecați din țară pe vremea lui. De bine? Câteva zeci de mii de asistente care i-au urmat imediat. Tot de bine? Zeci de spitale închise, care au falimentat, de fapt sănătatea. Școli cu lacătul pe ușă, profesori cu cele mai mizerabile salarii din Europa acelor timpuri. Tăieri de 25 la sută din salarii și din pensii, chipurile la cererea Uniunii Europene. După aia s-a aflat că, de fapt, UE nu ceruse așa ceva și era numai opera lui Băsescu. Cel mai slugarnic premier, Emil Boc, pe lângă care, acum, Orban mi se pare o zambilică. Și mai îmi aduc aminte de un împrumut de 20 de miliarde de euro, dispăruți fără urmă în tot soiul de combinații cu despăgubiri. Las-o dracului de vrăjeală, dom’le, mai pune gheață în pahar. Cât mai multă. Prăbușirea țării zici? Mai tare ca tine n-o să dea nimeni cu ea de pământ.

author avatar
Valentin Boeru
1.587 afisari

13 COMENTARII

  1. Bețivule, vezi-ți de partidul tău de atârnători la ciolan și lasă România în pace.

  2. Cei mai multi dintre pamanteni se asteptau ca ” iesi afara javra ordinara” sa iasa si se dea la fund. Dupa ce s-a dovedit inca o data ca aceasta dihanie a ” politicii ” romanesti,mic de zile mare de patimi,inima batrana urata,si-a facut partie in viata tinut in brate,impins dela spate,tras de par,de bratul inarmat al partidului.El fiind o secatura mizerabila, turnator cu tupeu,si cu” succesuri la femai ” ( una mai proasta,dornica de parvenire si bani ). Dar ti-ai gasit,nu se lasa domne,” analizeaza „,arata cu degetul,hahaie si trage concluzii,infiereaza si stabileste ce e bine, ce nu e bine. Pe langa chilotareala dela Telviziuni,numai el mai lipsea,ca sa se ridice ” audienta ” ,sa aiba prostimea la ce casca gura.

  3. Impreuna , cu Adrian Nastase , cei doi, raman cele mai malefice personaje, pentru dezastrul economic si social, pe care-l traiesc majoritatea romanilor .
    Datorita clauzelor contractuale, total dezavantajoase pentru Romania, in vanzarea Petromului, precum si implicarea directa in nasterea si protectia ” STATULUI MAFIOT ” , cei doi sunt . ” FRATI”
    O singura diferenta :
    ” Piratul ” nu a intrat, inca, la PUSCARIE !

  4. Interesant articol in Pressone.net -clip trucat – Calin Georgescu , 14 ianuarie 2021, articol de Codruta Simina … Boerule , ti-a promis nea Calin imunizarea cu o baie gratis in lacul Grunner See din muntii austrieci Hochschwab la plus 6 grade Celsius ( nu minus 6 grade cum se minte in videoclip ) ? Atentie , inotul in acest lac a fost interzis si ninsoarea din video e facatura , dar ce mai conteaza ? Important este ca meltenii sa puna botu , marinelu stie el ce stie de pune cate 3 cuburi de gheata in pahar…..

  5. Ca „solutie de avarie” pentru unele televiziuni, Băsescu apare si el „avariat”.
    Cu un tupeu greu de egalat, pozează în analist politic starnind, deopotrivă, furia și scârba românilor.
    Această chintesență a răului își imaginează că am uitat cei zece ani de coșmar, in care el a fost „tătucul”.

  6. Oare s-a uitat, de ” basisti ” ca” IDOLUL” lor, era ” PERSIFLAT” de liderii europeni, la intalnirile, unde el , de unul singur, se plimba cu mainile la spate, nebagat in seama .
    Imaginile transmise , la timpul respectiv, sunt edificatoare, umilitoare pentru un Presedinte .
    Fara alte comentarii .

  7. Duamna Veorica era mai vicleana , adopta alta strategie , se teleporta , cat ai bate din palme disparea de la Podgorita la Pristina si invers ……

  8. Incompetenta si rautatea , care face ” Mana buna ” cu prostia, sunt definitorii pentru multi politicieni romani, topul fiind detinut de ” basisti ” , Viorica si a-i ei PSD-isti, USR–isti si multi PNL-isti .
    Dar nici unul,dintre acestia, NU-l intrece pe ” PIRAT „

  9. Ati uitat de batalionul Secu-PDL,schimonosit in PNL.Vorba cantecului”,mi-o lasat cu juramant butelcuta me,sa n-o desfac dela gat,butelcuta me.” Si dupa cum se vede,PNL nu si-o desface dela gat.Guverneaza doar pt.ei,cu” competenta.” Ce Tara,ce popor,da-i dreacu.

  10. Ramanem niate mitici, care isi distrug conducatorii. Stim sa luam in deradere pe oricine, doar pe noi poporul, milog si cu pretentii ca un popor catolic harnic din Centrul Europei. E bine. Si Caragiale dupa ce a ras bine de noi, s-a saturat si ne-a mai dat dracului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger