AcasăPoliticaBăsescu îl spulberă pe Raed Arafat! Șeful DSU, acuzat că este arogant...

Băsescu îl spulberă pe Raed Arafat! Șeful DSU, acuzat că este arogant cu românii – VIDEO

Băsescu nu-l scapă din ochi pe șeful DSU: ”A trebuit să iasă domnul Arafat să se răstească...” - VIDEO (sursa foto: cugetliber.ro)

Fostul președinte Băsescu l-a săgetat pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), pe fondul celor mai recente declarații ale acestuia, pe tema situației COVID.

Deși a zâmbit, fostul șef al statului a fost cât se poate de tranșant când a comentat pe marginea recentei ieșiri publice a secretarului de stat în MAI. Traian Băsescu a remarcat  faptul că abia ce se observase o schimbare, în bine, la nivelul stării de spirit a oamenilor.

Nu ştiu de ce a ţinut neapărat să revină domnul Arafat. Începuse să meargă campania de vaccinare, populaţia parcă începe să-și schimbe starea de spirit, începe să intre într-o zonă de speranţă că va fi mai bine. A trebuit să iasă domnul Arafat să se răstească cu binecunoscutu-i ton şi infinita aroganţă”, a comentat Traian Băsescu, marți seară, într-o intervenție în direct la România TV.

Arafat: Suntem într-o situație bună, trebuie să o păstrăm

Reacția europarlamentarului Traian Băsescu a venit pe fondul avertismentelor pe care le-a transmis șeful DSU, în aceeași seară, dar la un alt post TV – în contextul în care din graficul ratei de incidență a cazurilor de COVID transmis de Grupul de Comunicare Strategică în raportarea de marți se constatase că atât Capitala, cât și restul județelor sunt ”pe verde”.

Șeful DSU a atras atenția că e în continuare nevoie de precauție. ”Asta este ceea ce avertizez: această concluzie (că am scăpat – n.n) nu trebuie trasă prea devreme. Da, suntem într-o situație bună, trebuie să o păstrăm, o păstrăm bineînțeles respectând regulile care sunt, rămânem cu masca (…). Sunt în analiză aceste reguli, urmează să se vină, poate în cursul săptămânii viitoare, către sfârșitul acestei săptămâni cu niște propuneri de îmbunătățire a situației de reluare a unor activități sau de relaxare, cum zicem noi, dar asta trebuie întotdeauna făcut cu precauție, cu atenție și să fim siguri că situația poate să se inverseze până nu ajungem să avem un număr suficient de vaccinați. La acest moment, procentul din populație (…) încă nu e suficient ca să spunem că într-adevăr am învins”, a declarat Raed Arafat.

În tot acest context, secretarul de stat a adus în discuție importanța continuării vaccinării împotriva COVID-19, campania de vaccinare la nivel național fiind, după cum se știe, accelerată în ultima perioadă. ”Riscul cel mai important când vedem acest lucru, pentru că sunt date publice, (e ca) unii să spună: gata, am scăpat, de ce să mă vaccinez? Și asta să fie, de fapt, motivul pentru care să ne întoarcem, să începem să crească și efectul pe care l-am obținut în acest moment să-l pierdem”, a completat șeful DSU.

408 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce-i Petrov ai terminat gheata? Gata ai terminat insemantatu la Nana si te iei de salvatori de vieti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger