AcasăPoliticaBăsescu revine în politică! Anunț BOMBĂ: candidează la viitoarele alegeri! „Se joacă...

Băsescu revine în politică! Anunț BOMBĂ: candidează la viitoarele alegeri! „Se joacă cu focul!”

Chiar dacă încă nu spune concret dacă va intra sau nu în lupta electorală din acest an, pentru fotoliul de primar general al Capitalei, Traian Băsescu, actualmente europarlamentar, susține că nu se teme de cei doi politicieni care și-au anunțat deja candidatura pentru această funcție – actualul edil, social-democrata Gabriela Firea, și Nicușor Dan, susținut de liberali.

Întrebat dacă va candida, Băsescu s-a ferit – cum s-a întâmplat și în precedentele dăți când a fost chestionat de presă pe acest subiect – să spună concret ce are de gând. A adus în discuție, însă, condițiile în care ar lua în calcul această variantă, cu gândul la PMP.

„Nu infirm, nu confirm. Știu un singur lucru: că dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție. Care va fi soluția vom vedea! (…) Încă sunt în situația în care nu mi-ar fi frică nici de Nicușor, nici de doamna Firea”, a declarat Traian Băsescu, vineri seară, la Digi24.

„Nu-i dau nicio șansă”

Fostul președinte și ex-primar al Capitalei, a avut, însă, grijă să pună în gardă PNL-ul și USR-ul. „Domnii de la PNL și de la USR se joacă cu focul. De fapt, am impresia că, printre altele, în afară de a viza o topire a PMP-ului în PNL, și USR-ul are obiectivul lui – să nu câștige Nicușor Dan, că ar putea să revină la partid. Și atunci stimulezi o candidatură a PMP-ului, care oricum în București va lua 8, 9, 10 procente, este scorul lui de la înființare.

Și cu 10 procente care i-ar lipsi lui Nicușor Dan, nu-i dau nicio șansă în fața doamnei Firea”, a completat fostul lider de la Cotroceni.

549 afisari

7 COMENTARII

  1. Deocamdata e cu un pas in pușcărie turnatorul securist Petrov. Iar toti cei care ai acorda atentie sunt scursuri umane ca el.

  2. Candideaza la Bucuresti,daca si numai daca cei de ma PE voir testa cu alcoolscopul la intrarea un sedinte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger