AcasăPoliticaBasescu: "Nu cred in ruperea USL. Se sicaneaza"

Basescu: „Nu cred in ruperea USL. Se sicaneaza”

Seful statului nu crede in riscul destramarii Uniunii Social Liberale (USL), in ciuda contrelor dintre principalele doua partide aflate in alianta de la guvernare.

Intrebat cum comenteaza actuala situatie din cadrul aliantei de la guvernare, dupa contrele din ultimele zeci de ore dintre PSD si PNL,  Basescu s-a declarat optimist, spunandu-le jurnalistilor prezenti la conferinta de presa pe care a sustinut-o, miercuri, la Cotroceni, ca e vorba de niste sicane. „Nu cred in ruperea USL, sunt linistit din punctul asta de vedere. Ce cred este ca pot fi niste jocuri de forta. Deocamdata se sicaneaza. Puteti sa va faceti Craciunul si Anul Nou linistiti, nu se rupe USL-ul”, a spus presedintele.

Traian Basescu si premierul Victor Ponta au avut, in cursul acestei zile, discutii pe marginea bugetului pentru anul viitor. In urma intalnirii dintre cei doi, s-a convenit amanarea cu trei luni a introducerii accizei la carburanti, iar seful statului a promulgat bugetul.  „Sunt convins ca taxa poate fi evitata complet, si acesta va fi obiectivul meu in discutiile cu Fondul, pentru ca discutiile vor avea loc in ianuarie, iar eu nu voi valida nicio scrisoare catre board-ul Fondului, in care se pune problema majorarii taxelor pe combustibil (…) Convingerea mea este ca cele trei luni vor fi prelungite pentru totdeauna”, a declarat Basescu in cadrul conferintei de presa.

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger