AcasăPoliticaBasescu, nou atac pe Facebook: "Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor...

Basescu, nou atac pe Facebook: „Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca…”

Fostul sef al statului revine cu un mesaj dur, in privinta proiectului privind construirea unei moschei – cea mai mare din Europa- in Capitala, pe care reiese cat se poate de clar ca nu il sustine, considerand-o riscanta. S-a intamplat la cateva zile dupa precedentul mesaj pe care l-a transmis pe acest subiect, la finele saptamanii trecute, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara.

De aceasta data, Traian Basescu si-a notat punctul de vedere in aceasta chestiune pe contul sau de Facebook. Si nu au fost putini cei care au remarcat faptul ca tonul care reise din postarea de joi seara e destul de dur, inca de la inceputul mesajului. „Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6.000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Probabil nu reusiti sa va imaginati o statie de metrou din Bucuresti in care, la ore de virf, un tanar credincios se detoneaza in numele lui Allah”, acuza fostul presedinte, alegand, insa, sa nu faca vreo nominalizare in cazul adresantilor criticilor sale.

Totodata, Traian Basescu se adreseaza si liderului comunitatii musulmane din Romania, dar face referire si la seful statului turc, Recep Erdogan. „Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. (…) Erdogan sa propovaduiasca islamismul in Turcia, nu intr-o tara crestin-ortodoxa”, sugereaza fostul lider de la Cotroceni.

Postarea in cauza se incheie cu o intrebare retorica: „Ponta, sigur te-ai operat la picior si nu la cap?”

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger