AcasăPoliticaBăsescu mai pune pe lista de remanieri un ministru USR-ist: „Trebuie să-l...

Băsescu mai pune pe lista de remanieri un ministru USR-ist: „Trebuie să-l urmeze pe Voiculescu”

Traian BasescuBăsescu mai pune pe lista de remanieri un ministru USR-ist: „Trebuie să-l urmeze pe Voiculescu”

Traian Băsescu a analizat ieșirea furtunoasă a ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, care l-a criticat în termeni duri pe premierul Florin Cîţu după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate.

Fostul preşedinte este de părere că atacul lansat la adresa prim-ministrului este intolerabil, iar Drulă trebuie demis.

„Domnul ministru al Transporturilor are o singură problemă: nu a citit Constituţia. Orice se discută instituţional în orice situaţie, iar această situaţie are rezolvare în Constituţie. Florin Cîţu a acţionat instituţional. Preşedintele a dat curs propunerii de remaniere, considerând că e îndreptăţită. Când ai premierul şi preşedinte care amândoi sunt de acord cu remanierea unui ministru, este greu să vii pe urmă cu discursuri de genul acestui domn de la Transporturi care pur şi simplu îl umileşte pe premier.

Drulă, despre Cîțu: „Un zombie politic”

Aşa ceva este intolerabil. Cîţu ar face bine să pună repede mâna pe Constituţie şi să aplice art. 85, alin. (2). Puterea decizională supremă în Guvern este a premierului. Ce a făcut domnul Drulă este un atac mizerabil la adresa premierului. A jurat să respecte Constituţia, dar nu respectă art. 85 alin. (2). Deci cred că Drulă trebuie să-l urmeze pe Voiculescu”, a declarat Băsescu, la B1 TV.

Vă amintim că ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, care este și vicepreședintele USR PLUS, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu. „Un zombie politic”, așa l-a caracterizat Drulă pe Cîțu, arătând că acesta și-a pierdut încrederea principalului partener de coaliție.

author avatar
Andreea Vlad
593 afisari

4 COMENTARII

  1. Recunoscut ca un INTRIGANT FARA PERECHE Basescu ,baga batul prin gard doar doar se va ajunge la anticipate !. Asta vrea Base , odata cu anticipatele isi reea vosul de a ajunge in parlament PMP si odata cu el pune conditii -isi vrea scapata fata de puscarie ! si eventual si mandra .
    Cat priveste Drula ,Strula & CO ,s-a vazut de la inceput ca-s in PLUS si tot cu ciordeala si la cheremul celor care-i finanteaza .
    USR = niste usarnici !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger