AcasăPoliticaBasescu: In viata trebuie sa faci doua lucruri - sa ai copii...

Basescu: In viata trebuie sa faci doua lucruri – sa ai copii si sa ai pamant

Traian Basescu

Prezent, joi, la o intrunire dedicata agricultorilor, si precizand, razand, ca este, la randul sau, „un mic agricultor”, seful statului a concluzionat ca, in opinia sa, fiecare om ar trebui sa aiba doua obiective, pe durata vietii.

Traian Basescu

Incepand prin a spune ca, la finele mandatului sau de la Cotroceni, spera sa se inscrie in cadrul Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Basescu a explicat de ce a raspuns invitatiei la evenimentul in cauza. „N-am venit numai in calitate de presedinte, pentru a plati respectul care se cuvine activitatii dumneavoastra, dar si cu speranta ca dupa ce imi termin mandatul ma voi putea inscrie in LAPAR pentru a beneficia de sprijinul dumneavoastra”, a mentionat Basescu.

Si, ca o concluzie a discursului sustinut in fata agricultorilor, seful statului a punctat: „Mi se pare ca in viata trebuie sa faci doua lucruri: sa ai copii si sa ai pamant”.

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger