Cauta

Basescu il ia de perciuni pe Hellvig

Fostul presedinte spune ca Eduard Hellvig, este cel care il impinge pe Cristian Busoi in cursa pentru Primaria Capitalei si il invita pe actualul sef al SRI sa-si vada de functie si sa lase ”jocurile politice”.

Traian Basescu i-a transmis lui Eduard Hellvig sa-si vada de SRI si sa lase jocurile politice legate de castigarea Primariei Capitalei

Data fiind buna relatie existenta intre Klaus Iohannis si Eduard Hellvig, Traian Basescu sustine si ca seful SRI l-a convins pe seful statului sa-i sustina pe fata protejatul. ”Busoi e pariul lui Hellvig. Luati-o ca pe o afirmatie pe care o fac. Hellvig greseste. El se gandeste ca din aceasta pozitie (de sef al SRI – n.r.) l-ar putea ajuta. Ii recomand sa nu faca astfel de jocuri politice. De asta s-a si plimbat Iohannis cu ursul (Cu Busoi – n.r.) prin Bucuresti, pentru ca il sustine Hellvig. O spun extrem de serios: sa isi  vada de treaba, ca sef de Serviciu (de informatii – n.r.)”, a a tinut Basescu sa aprecieze si sa recomande in mod public. n (S.B.)

Stefanel Marin a taiat-o de la UNPR la PM

Primul primar interimar care a preluat fotoliul de primar al Capitalei dupa arestarea lui Sorin Oprescu, Stefanel Dan Marin, a intors spatele UNPR-ului condus de Gabriel Oprea si a descins in ograda Miscarii Populare, alaturandu-se astfel lui Traian Basescu. Proaspat uns popular, Stefanel Marin a anuntat ca vrea sa ramana in administratia publica locala. Dorinta legati, mai mult ca sigur, de discutiile  care se poarta in MP ”cu privire la asumarea unei candidaturi (la Primaria Capitalei – n.r.)”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version